Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Denise Anna te zien in nieuw seizoen Kamp van Koningsbrugge

'Een droom die is uitgekomen'

Eind van deze maand gaat het nieuwe seizoen van Kamp van Koningsbrugge van start, and we are ready for it! Gisteren zijn de kandidaten bekend gemaakt. Enne, tussen de cursisten spotten we een bekend gezicht: influencer en fitgirl Denise Anna.

Droom uitgekomen

"Ik mag het EINDELIJK bekend maken; Ik ben één van de 15 cursisten van het nieuwe seizoen van Kamp van Koningsbrugge 🫡💚🗡️!!" schrijft Denise enthousiast op Instagram. Daarbij deelt ze ook haar foto en de groepsfoto. "Een droom die is uitgekomen. De opleiding van de special forces meemaken", gaat ze verder. En hoewel het voor Denise a dream come true is, kwamen er ook onzekerheden en twijfels bij kijken in de voorbereiding.

Twijfels

"Eerlijk, hoe dichterbij de opnames kwamen, hoe meer ik aan mezelf begon te twijfelen", geeft ze toe. "Want kan ik dat wel? Ben ik fit genoeg? Hoe gaat de groep zijn? Kan ik mijn grenzen verleggen? Hoe ga ik om met niet slapen, weinig eten, intense stress? Wat blijft er van mij over als ik fysiek en mentaal tot het uiterste gedreven word?" noemt ze op.

"En stiekem ook ontzettend bang voor de reacties. I mean er kijken ineens zoooveel mensen mee, en iedereen geeft tegenwoordig zo makkelijk zijn ongezouten mening vanaf de bank 🥺", legt de influencer uit.

Kamp van Koningsbrugge

We kunnen het ons niet voorstellen, maar mocht je Kamp van Koningsbrugge nog niet kennen: in dit programma volgt een groep van 15 gewone burgers de loodzware commando-training. Wie haalt het einde en wie blijkt zijn grenzen niet genoeg te kunnen verleggen? Wij zijn heel benieuwd hoe Denise het ervan af gaat brengen! De influencer is in elk geval helemaal fit nadat ze zich voor een challenge op YouTube droog trainde in 100 dagen. We can't wait! 

Kamp van Koningsbrugge is vanaf 29 januari elke maandag om 20.30 uur te zien op NPO1.

Bron: Instagram @deniseanna, @kampvankoningsbrugge | Beeld: NL Beeld