Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Elianne Zweipfenning en Thomas Berge ouders geworden

'Voor altijd een gezin van vijf nu'

Voor Elianne Zweipfenning en Thomas Berge is het jaar wel heel goed begonnen. Zij zijn namelijk de trotse ouders geworden van een dochtertje! Op Instagram deelt het stel vol trots de eerste foto's én de naam van het meisje.

Sky Méa

"A baby fills a place in your heart you never knew was empty", schrijft het stel op Instagram bij een serie zwart-wit kiekjes van de kleine meid. Daarop zien we haar kleine handjes, hoe ze heerlijk in een warm berenpak ligt te slapen, moeder en dochter en een intieme foto van de bevalling. Elianne en Thomas laten weten dat het meisje op 3 januari is geboren en de prachtige naam Sky Méa Ottink heeft gekregen.

Gezin van vijf

"Ons leven nooit meer hetzelfde met de komst van jou, de kers op de taart, het mooiste meisje wat we ooit hebben gezien", schrijven de trotse parents. "Wat ben je prachtig en wat zijn we verliefd op je. Wij houden zó ontzettend veel van je. Je bent het passende stukje in onze puzzel, zo welkom, zo gewenst, zo geliefd."

Ook verklappen Elianne en Thomas waar de tweede naam van hun kleine spruit vandaan komt. "Vernoemd naar jouw twee oma’s & overgroot oma in de hemel: ‘Margo, Elisabeth en Anne-Marie’. Voor altijd een gezin van vijf nu… ✨"

Thomas heeft uit een eerdere relatie al een zoon, Jack. Elianne en de zanger hebben samen ook al een kindje, zoon Saint van 1 jaar.

Felicitaties

Uiteraard wordt het gezin volop gefeliciteerd in de comments onder de post. "Jaaa daar is ze dan😍 zo trots op jou vriendin!! Gefeliciteerd lieverds met jullie oh zo mooie prinsesje 😍😍😍", schrijft Kelly Heruer. "Trots!❤️ gefeliciteerd schatten! Geniet ervan samen🫶🏼" reageert Sem de Coninck. Ook Iris Rulkens, Monique Smit, Soundos El Ahmadi, Fawry not Sawry en Kim Kötter laten felicitaties achter. Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd!

Bron: Instagram @eliannezweipfenning en @thomasberge | Beeld: NL Beeld