Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hoe leuk! Jade Anna heeft eigen parfum ontwikkeld

'Ik kan niet wachten tot ik het in eigen handen heb'

Jade Anna is op dit moment helemaal hot and happening. Enne, doordat de beauty het al op zo'n jonge leeftijd zo ver heeft weten te schoppen, onthult ze in een van haar meest recentste vlogs dat ze een eigen parfum heeft ontwikkeld. Sounds good!

Exciting news

In haar Instagram-stories teasde ze haar volgers al een langere tijd met exciting news, enne, dat lange wachten wordt ein-de-lijk beloond. "Weten jullie deze story nog? Meer zeg ik niet 🙃", begon ze haar reeks Instagram-stories. Toch kon de beauty het leuke nieuws niet voor zichzelf houden, en onthulde dat ze een eigen parfum heeft ontwikkeld.

In haar vlog is te zien dat ze allerlei verschillende parfums aan haar kijkers laat zien. "Ik heb heel erg leuk nieuws", begint ze. "Jullie hebben het al vaker voorbij zien komen, namelijk Parfumado." Vervolgens legt ze uit wat Parfumado inhoudt, en laat ze verschillende soorten geurtjes zien.

Eigen parfum

Maar achter de laatste parfum die ze laat zien, zit toch een ander verhaal, zo vertelt ze. "Ik heb er deze maand een extra parfum bij gekregen. En dat is er niet zomaar eentje. Dit is namelijk mijn eigen parfum die ik zelf heb ontwikkeld met Parfumado."

"En dat ook inclusief een travel case. Die heb ik natuurlijk al in meerdere kleuren, maar ik heb ook mijn eigen travelcase ontworpen. (...) As we speak wordt het geproduceerd. Dus ik kan niet wachten tot ik het in eigen handen heb."

Kenmerken

Maar wanneer kunnen we de parfum van Jade dan verwachten? Ook daar stelt ze haar kijkers van op de hoogte. "Op 19 maart lanceert de parfum. En dit is alleen voor de members van Parfumado", voegt ze daar nog aan toe. De beauty kan het echter niet laten om de parfum ook eventjes op te spuiten, waar we haar natúúrlijk gelijk in geven!

"Als ik hem aan anderen om me heen laat ruiken, zeggen ze: 'Oh, dit ruikt zo naar jou'. Ik heb het gewoon zo eigen gemaakt. Iedereen heeft gewoon zijn favoriete geuren die je altijd draagt en dit is gewoon een mix van alles wat ik draag. Het is best wel een sterke parfum, die dus goed blijft zitten. Maar hij blijft wel zacht, dus hij overheerst niet heel erg. Ik vind het wel belangrijk dat het goed blijft zitten. (...) Als ik het een beetje moet omschrijven zou ik zeggen: het is een beetje bloemig, met een klein beetje mandarijn, maar ook houtig en vanille."

Bron: YouTube @jadeanna | Beeld: NL Beeld