Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ah oh! De laatste aflevering van The Real Housewives of Amsterdam ging er heftig aan toe

Dat belooft wat voor de reünie!

De terugkeer van een oude bekende, wat drama hier en daar en héél veel meningsverschillen, we maakten het allemaal mee in de slotaflevering van het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam. En precies daarom blikken wij nog een keertje terug op deze iconische aflevering.

De terugkeer van Magali

De aflevering begon met de terugkeer van the one and only Magali. En waar menig kijker dacht dat ze het weer aan de stok kreeg met Maria, kreeg ze dat deze keer met Djamila. Wait, what? Hoewel Djamila en Magali in real life vriendinnen zijn, waren het juist deze twee die met elkaar aan het kibbelen waren. En waar de ene ruzie werd bijgelegd, waren er – natuurlijk – alweer andere problemen die op de loer lagen.

Zo werd Djamila meteen na haar akkefietje met Magali, voor de leeuwen gegooid bij Tamara, Maria, Hella en Kimmylien. Zo zou ze het viertal niet hebben uitgenodigd voor de releaseparty van haar nieuwe nummer met Famke Louise. Oei!

Communicatiestijl

Fast forward: eenmaal aanwezig bij de releaseparty, kon Cherry-Ann het toch niet laten om Djamila aan te spreken over haar 'communicatiestijl'. "Jij hebt een bepaalde communicatiestijl. Je zegt heel weinig, maar ook heel veel", legt Cherry-Ann uit. En hoewel de twee vriendinnen het hier en daar niet eens zijn met elkaar, is de lucht daarna toch weer geklaard tussen de twee.

Verzoening

But there's more! Maria viert namelijk haar veertigste verjaardag waar (bijna) alle dames zijn uitgenodigd. En waar het in eerste instantie een gezellige boel is tussen de dames, besluiten Hella en Cherry-Ann als vredestichters op pad te gaan. Want ja, hoe leuk zou het zijn als Susanna en Tamara het na al die afleveringen ein-de-lijk bij zouden leggen? Well, dat liep toch iets anders dan verwacht. De twee raakten in een felle discussie, waarbij het uiteindelijk alleen maar averechts heeft gewerkt. Aiii... Hoe gaat dit aflopen? Wellicht zien we het binnenkort in de reünie! Tamara heeft immers niets voor niets nog 'een appeltje te schillen' met Susanna. Juicy!

Bron: The Real Housewives of Amsterdam | Beeld: Mark Engelen/Rob Jacobs