Oeh! Aldi verkoopt geweldige bad essential voor ’n prikkie

Een ware musthave voor tijdens de koude wintermaanden.

Het liefst zitten wij elk vrij moment van de dag met een koud wijntje of warme kop thee in bad. Say no more, dacht Aldi. De supermarkt komt namelijk met een heuse alles-in-één badplank voor een klein prijsje. Zo hoef je nooit meer je bad benodigdheden – met alle gevaren van dien – op de rand neer te stallen. Ideaal!

Lekker badderen

Heb jij een bad thuis? Lucky you! Nu de temperaturen buiten flink dalen, het nog steeds vroeg donker is én de feestdagen achter de rug zijn, is een warm bad meer dan welkom. Met deze fantastische (en betaalbare!) badplank van de Aldi wordt het nog een stukkie leuker om wat ‘me time‘ voor jezelf in te plannen. Met deze musthave heb je namelijk alles voor je welverdiende badsessie binnen handbereik.

De plank dient niet alleen als houder voor je hair- body- of skincare, je kunt er ook nog eens een gezellig kaarsje, drankje of zelfs boek op kwijt.  Zo wordt ’t ineens een handig tafeltje waarmee jij optimaal kunt genieten van dat momentje voor jezelf. Tenzij je gezellig met je crush in bad gaat natuurlijk, maar ook dan is dit een leuke date-toevoeging. Met een beetje geluk past er een flesje bubbels op. Romantic!

Badplank van de Aldi

De afmetingen van de badplank zijn ongeveer 70-105x4x22 cm en dus perfect voor op jouw badrand. Wat dit item zo bijzonder maakt, is dat je hem gemakkelijk kunt uitschuiven en op je bad kunt plaatsen.

Aldi

Aldi

De plank heeft verschillende ruimtes en vakjes, zodat je er van alles op kwijt kunt. Het heeft zelfs een plekje waar je je telefoon of e-reader tegenaan kunt zetten; zo kun je comfortabel Netflixen of lezen tijdens het badderen. De musthave is vanaf 13 januari te koop voor een luttele €9,99. Dat wordt rennen naar de Aldi!

Bron: Man-man, Aldi | Beeld: Videostill Pretty Woman

Laatste nieuws