Lifehack: Hierdoor ruikt je badkamer altijd naar een spa

Me-time incoming!

We zijn dol op geurkaarsen en andere middeltjes om onze badkamer te voorzien van een heerlijk geurtje! Maar al die geurkaarsen-, -stokjes en -zakjes hebben ook nadelen. Het is vrij snel op, soms ruik je de geur al snel niet meer en het is ook best prijzig. Dat kan anders! Wij hebben een lifehack voor je. Er bestaat namelijk een plant waardoor je je – in je eigen badkamer – in een heuse spa waant.

Eucalyptusplant

Ook zo gek op de geuren die je tijdens een spa bezoekje opdoet? En kom je al helemaal tot rust als je erover nadenkt? Dan wil je dat natuurlijk het liefst in je eigen badkamer ervaren! Nou, we hebben goed nieuws voor je. Er bestaat namelijk een plant waarvan de geur je het ultieme spa-gevoel bezorgt: de eucalyptusplant. Als jij je badkamer wilt omtoveren tot een heuse spa, zodat je thuis die wellness vibes te pakken krijgt, mag deze plant niet ontbreken.

Do it yourself

Je kunt de plant op verschillende manieren in je badkamer plaatsen. Als je veel natuurlijk licht hebt, kun je een hele eucalyptusplant neerzetten. Dit is namelijk wel iets dat de plant nodig heeft. Heb je dit niet? Dan kun je ook een paar takken bij elkaar binden en deze achter de douchekop hangen. Wanneer je de douche aan hebt staan, zal de warmte en de stoom de geur van de plant versterken en word je helemaal zen. Het voordeel van deze laatste optie is dat er hiermee ook bepaalde oliën vrij zouden komen, die je immuunsysteem een flinke boost geven. Win-win, nietwaar?

Bron: Ze.nl | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws