Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Action verkoopt mega leuke retro blender

En dat voor een prikkie!

Woman is preparing a healthy detox drink in a blender - a  green

Action komt regelmatig leuke gadgets, accessoires of andere handige spullen voor in huis. Het leuke hieraan? Dat is meestal de prijs! Ook nu weer verkoopt Action een leuk item, namelijk een blender in retrolook. Oeh!

Online bestellen

Heb jij als goede voornemen om fit en gezond het nieuwe jaar in te gaan? Dan is deze blender perfect voor jou! Met dit apparaat, dat er ook nog eens super cute uitziet, maak je met gemak de meest heerlijke, gezonde smoothies. Begin de dag bijvoorbeeld gezond door een smoothie of eiwitshake te maken met verschillende soorten fruit. Heb je zin in een alcoholische versnapering? Met deze blender maak je ook gemakkelijk crushed ice om je cocktail helemaal af te maken.

Naar een Action filiaal rennen om de blender in te slaan heeft helaas weinig zin. De winkelketen verkoopt dit handige item namelijk uitsluitend online. Dus neem vooral even een kijkje op de website en zorg dat je er één bemachtigt! De blender is te koop voor een spotprijsje, dus grote kans dat-ie zo is uitverkocht.

Blender met retrolook

De blender met retrolook is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en mintgroen. Het apparaat beschikt over twee snelheidsniveaus én een functie waarmee je ijs kunt vermalen. De beker heeft een royale capaciteit van anderhalf liter, er passen dus genoeg ingrediënten in om een lekkere smoothie bestaande uit meerdere porties te maken. De deksel van de blender is uitgerust met een handige vulopening, waardoor je eenvoudig ingrediënten toevoegt terwijl de blender draait, zonder spatten of morsen. Ideaal, toch?!

Bron: Kookfans | Beeld: Action, Adobe Stock