Oeh: Action verkoopt te gekke photobooth voor oudejaarsavond

Hebben!

Houd jij ervan om tijdens een bijzondere gelegenheid als New Years Eve leuke foto’s te maken? Dan doe je dit vast graag met een aantal gave props. Met dit pakket van de Action creëer je een heuse eigen photobooth! En je scoort het ook nog eens voor een prikkie!

New Years Eve

Geen zin om op oudejaarsavond uit te gaan? We get that! Nodig dan een stuk of wat vrienden uit voor een gezellig feestje thuis. Verzamel de leukste bordspellen, snacks en natuurlijk voldoende drank en tel samen af tot middernacht. Klinkt dat je als muziek in de oren? Dan mag de volgende musthave zeker niet ontbreken op jouw NYE-party!

Photobooth voor een prikkie

Bij budgetwinkel Action kun je deze ge-wel-dige folieballon fotolijst inclusief tien leuke fotoprops scoren. De feestelijke set is perfect om leuke kiekjes mee te maken tijdens oudejaarsavond. Je creëert niet alleen een te gek kader waar je met je vrienden in kan poseren, maar hebt ook verschillende grappige fotoprops; variërend van champagneflesjes en hoedjes tot snorretjes en lippen. Voor ieder wat wils, right? En het beste van alles is dat je het voor €1,74 in huis haalt. Wait, what? Die kun je niet laten liggen!

 

De ballonnen lijst heeft een klein, maar fijn formaat en daardoor kun je ‘m gemakkelijk in elke ruimte gebruiken. Enne, opblazen is easy peasy met bijgeleverd rietje! Daarnaast kun je kiezen tussen een zwart of gouden variant. Dit geeft je oudejaarsavond net dat beetje extra spark.

Nog een NYE-musthave

Wil jij je oudejaarsfeestje helemaal compleet maken? Sla dan ook gelijk deze prosecco pong van de HEMA in, waar we eerder al eens over schreven. Ja, je hoort het goed: beer pong, maar dan met prosecco in plaats van bier. Een geniaal idee, want niet iedereen is nu eenmaal fan van een pilsje. Prosecco pong werkt exact hetzelfde als beer pong, met alleen twee verschillen: het bier wordt vervangen door prosecco, en de iconische rode bekertjes door gezellige proseccoglazen. Cheers!

Bron: Action | Beeld: Pexels

Laatste nieuws