Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Echte Meisjes verklappen: 'Dit wordt je guilty pleasure van 2024'

De cast vertelt waarom we het nieuwe seizoen moeten gaan kijken.

Het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle staat op het punt van beginnen en we can't wait! Na het heftige vorige seizoen kon het bijna niet gekker, maar als we de meiden moeten geloven dan wordt er dit seizoen gewoon nog een schepje bovenop gedaan. In gesprek met Grazia vertellen de meiden waarom we dit seizoen moeten gaan kijken.

De cast

Op 1 januari gaat het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle van start. De cast bestaat dit jaar uit niemand minder dan Famke Louise, Shanta Bakker, Jacomien Zoer, Deveny Sooda, Shirley Cramer, Lesley Versprille, Imen Dirie, Michelle Bibi, Kelly van der Veer, Esmee Ipema, Louisa Janssen, Michella Kox en niemand minder dan Vonneke Bonneke.

Grazia sprak met de cast en vroeg hen waarom we dit seizoen moeten gaan kijken. "Als je vorig seizoen hebt gekeken, dan wil je dit seizoen ook zien", zegt presentator Valerio Zeno. "Ik denk dat het een heel grappig seizoen wordt en dat je heel veel verschillende persoonlijkheden gaat zien die bij elkaar het gekste naar boven halen", zegt Famke Louise. "Heel veel drama en gekkigheid", voegt ze daar nog aan toe.

Guilty pleasure

Volgens Shanta zit je continu op het puntje van je stoel. "Er is elke dag wat te beleven en het is nooit saai", stelt ze. "Het gaat je guilty pleasure van 2024 worden en daar is geen woord aan gelogen", zegt Michella. "Een paar maanden later denk ik nog steeds: 'what the fuck heb ik meegemaakt'", vervolgt ze. Oeh!

Echte Meisjes in de Jungle is vanaf 1 januari wekelijks op Videoland te zien en gaat meteen van start met twee afleveringen. Spannend!

Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs