Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha! Bankzitters-Raoul doet mee aan De Slimste Mens

Oeh!

Persconferentie Bankzitters

Iedere week kunnen we op YouTube kijken naar een nieuwe aflevering van De Bankzitters. Van 24 uur overleven op Schiphol tot aan de meest bizarre eetwedstrijden: niks is te gek voor de jongens van het YouTube-kanaal. Ook een deelname aan De Slimste Mens dus niet, zo bewijst Bankzitter Raoul de Graaf.

YouTube-carrière

In de nieuwste aflevering van De Slimste Mens zat er een nieuwe kandidaat op een van de stoelen, namelijk Raoul de Graaf. Voor wie Raoul niet kent, hier volgt een kleine beschrijving: Raoul is een van de YouTubers van het populaire kanaal De Bankzitters. Hij gaat al heel wat jaren mee op social media, want in 2010 maakte Raoul al zijn eerste YouTube-kanaal aan: FC Roelie. Hiermee ging hij viraal toen hij met bekende YouTuber DusDavidGames een game-video opnam.

In 2015 ontmoette Raoul andere YouTubers op een Fifa-toernooi en twee jaar later, in 2017, richten de zeven YouTubers het kanaal De Bankzitters op. De overige Bankzitters zijn: Matthyas het Lam, Robbie van de Graaf, Koen van Heest en Milo ter Reegen. Inmiddels hebben De Bankzitters al meer dan 860.000 abonnees.

Deelname

Deze week mocht Raoul aanschuiven bij De Slimste Mens, tot groot plezier van vele volgers van de YouTuber. "Go FC Roelie", en "Ik heb hier alle vertrouwen in, klinkt het massaal op Instagram. Zal het Raoul lukken om de finale te halen? Hij heeft zich in ieder geval voorbereid door veel de app te spelen. Ook geeft hij aan dat het hem leuk lijkt als Maarten (van Rossem, red.) een keer op bezoek komt bij De Bankzitters voor een eetwedstrijd. Aha!

Bron: JFK | Beeld: NL Beeld, Instagram

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230711 - Persconferentie Bankzitters Bankzitters, de succesvolle YouTube formatie met meerdere muzikale successen, kondigt op dinsdag 11 juli verrassend nieuws aan in AFAS Live in Amsterdam. Tijdens de conferentie onthullen de Bankzitters hun nieuwste uitdagende plan voor de komende periode. Het belooft een spraakmakend internationaal muzikaal avontuur te worden, waar niemand omheen kan. Bankzitters stellen zich kandidaat voor Nederlandse deelname aan het Eurovision Songfestilval. Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Raoul de Graaf