Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mikky Kiemeney deelt prachtige foto's met baby Miles

Te cute!

Voetbalgala 2019

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong zijn eind november de trotse ouders van zoontje Miles geworden. De twee genieten enorm van hun kindje, en daar deelt Mikky nu een paar prachtige foto's van op Instagram.

Miles

Op 21 november beviel Mikky van zoontje Miles. Frenkie en Mikky genieten enorm van de tijd met hun kindje en delen op Instagram dat ze lekker met z'n drietjes naar de zee zijn gegaan voor een wandeling. "Miles 1 month", deelt Mikky in de caption op Instagram. Ook deelt ze een reeks prachtige foto's op Instagram van haar gezin.

Extra leuk: Mikky en Miles dragen matching outfits. Hoe schattig!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

Zoontje

Eind november deelde John de Jong – de vader van Frenkie de Jong – dat Mikky en Frenkie op 21 november ouders zijn geworden. Voor de familie De Jong een heel bijzondere datum, want 21 is het rugnummer van Frenkie. Hij koos dit nummer omdat dit de geboortedag van zijn opa is. "En dat is altijd zijn nummer gebleven", vertelde John aan Radio 538. 

Ook omschreef John hoe bijzonder hij het vond om voor het eerst zijn kleinzoon vast te houden. "Ik heb hem vanmiddag voor het eerst in mijn armen gehad. Dat is een prachtig moment natuurlijk; het is een prachtig mannetje", vertelde hij trots.

De naam van het kindje wilde John destijds nog niet bekend maken. "Dat willen ze denk ik zelf doen." We hoefden niet lang te wachten op de onthulling van de naam, want op 1 december maakten de kersverse ouders bekend dat hun kindje Miles heet.

Beeld: NL Beeld