Babynieuws! Temptations Roger en Laura zijn ouders geworden

Laura is deze week bevallen!

Beschuit met muisjes! Voormalig Temptation Island-deelnemers Roger en Laura zijn namelijk ouders geworden van een meisje. Laura is op 5 december bevallen.

Avontuur

Laura en Roger deden een aantal jaar geleden mee als stel aan Temptation Island. De twee overleefden het avontuur en bezegelden hun liefde daarna met een verloving én een zwangerschap. Vorig jaar vroeg Roger zijn grote liefde Laura ten huwelijk tijdens een bijzondere flashmob. “She said yes!“, liet hij destijds weten. “Ik ben de gelukkigste man op aarde.”

De twee deelden in juni het heuglijke nieuws dat ze een kindje verwachten. In augustus volgde de gender reveal en maakten de trotse ouders bekend dat ze een meisje krijgen.

Zwangerschap

Deze week was het eindelijk zover en is Laura bevallen. Op Instagram delen de kersverse ouders een lieve foto van hun kleine spruit en delen ze ook meteen de naam. “We zijn dit jaar heel flink geweest want de sint kwam 1 dag te vroeg en bracht ons het mooiste geschenk ooit”, luidt de caption. Het kindje draagt de mooie naam: Leyy Osei Bonsu. Aahw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roger Osei Bonsu (@rogeroseibonssu)

Comments

Laura en Roger worden in de comments overspoeld met felicitaties. “Trots op jullie ❤️ ly forever”, schrijft oud Temptation-ster Demi Rutting. En: “😍😍😍 Congrats brooo🙌🙌”, reageert Temptations Morgan. Namens Grazia ook van harte gefeliciteerd!

Bron & beeld: Instagram, Temptation Island

Laatste nieuws