Heel leuk nieuws voor Soundos El Ahmadi

Hoe leuk!

Tijdens haar deelname aan De slimste mens ter wereld (België) veroverde Soundos El Ahmadi de harten van de kijkers. De comédienne wist als kandidaat helaas niet de finaleweken te halen, maar is binnenkort alsnog weer te zien in het programma. Soundos keert namelijk eenmalig terug, maar dan als jurylid.

In de smaak

Met haar humor wist Soundos een goede indruk achter te laten bij kijkers van De slimste mens ter wereld. Toen de comédienne aankondigde met diverse komedieshows in België op te treden, waren deze shows dan ook binnen no-time uitverkocht. Enne, dat is nog niet alles. Als klap op de vuurpijl keert Soundos terug naar het programma De slimste mens ter wereld. Dit keer niet als deelnemers, maar als jurylid.

“Van deelnemer naar jurylid in een paar weken. Wat nou wachten tot volgend jaar. Noem mij Shortcut el Ahmadi”, grapt Soundos op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Soundos (@soundos_el_ahmadi)

Het duurt niet lang voor we van Soundos als jurylid kunnen genieten. Zo laat de commédienne weten dat ze op 14 december te zien in het programma. Hoe leuk!

Enthousiaste reacties

Op Instagram kan Soundos rekenen op veel enthousiaste reacties. “Omg geweldig”, schrijft Anna Nooshin. “Goud dit”, reageert Veronica van Hoogdalem. Ook Chantal Janzen, Danny de Munk, Carolina Dijkhuizen, Maryam Hassouni, Quinty Misiedjan en vele anderen laten een lovende reactie achter. Wij kijken enorm uit naar 14 december!

Bron: HLN | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws