Om deze reden kijkt Soundos El Ahmadi geen Expeditie Robinson

'Dan komt alles weer boven'

Soundos El Ahmadi deed in 2017 mee aan Expeditie Robinson en behaalde de finale. Toch kijkt ze niet bepaald met plezier terug op haar deelname. Op Instagram deelt de comédienne dat haar deelname aan het programma zo’n indruk op haar heeft gemaakt, dat ze het survivalprogramma niet meer kan zien: ‘Dan komt alles weer boven.’

Expeditie Robinson

Meedoen aan Expeditie Robinson in 2017 was voor Soundos niet makkelijk. Op Instagram heeft de comédienne een throwback-foto van haar deelname gedeeld en schrijft daarbij dat ze tijdens het programma genegeerd, uitgelachen en onderschat werd.

“Dit heeft zo’n indruk op mij gemaakt, dat ik tot op de dag van vandaag het programma niet meer kan bekijken. Want dan komt alles weer boven. En dat wil ik niet. Het enige wat nog naar boven mag komen is mijn platte buik 😂😉.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Soundos (@soundos_el_ahmadi)

Ook deelt Soundos dat ze haar dochter enorm miste toen ze op het eiland zat. “Ik kon niet over haar praten, want als ik die gedachte zou toelaten, dan zou ik 100 procent opgeven.”

Nooit meer meedoen

Twee jaar geleden deelde Soundos al dat ze nooit meer mee wil doen aan Expeditie Robinson. “Deze chick heeft geen tijd om weken op een eiland te gaan zitten”, liet ze destijds weten op Instagram. “En ik heb mijn dochter beloofd nooit meer zo lang weg te gaan zonder haar. Dat vond ik bijzonder zwaar kan ik je vertellen.” Aha!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

 

Laatste nieuws