Yay: Lidl verkoopt een warmtekussen voor je schouders

Een fijne winter musthave!

De temperaturen daalden deze week tot het vriespunt en daarmee leek het op sommige momenten wel of onze lichaamstemperatuur dat ook deed. Om er deze winter heerlijk warmpjes bij te zitten, tippen we je graag dit warmtekussen van Lidl. Zo worden je me time-momentjes op de bank (of in bed!) nóg een stukje aangenamer.

Winterse kou

Wanneer de winterse dagen weer zijn begonnen, kunnen we dit al snel merken aan ons lichaam. Koude handen en voeten, een lopende neus en stramme spieren. Wanneer we met één voet buiten staan, voelen we de kou al door ons lichaam trekken. Een warme douche of een relaxt bezoekje aan de sauna kunnen dit verhelpen, maar heb je niet elk weekend tijd om je te vertoeven in de spa en wellness? Dan hebben we goed nieuws. Lidl verkoopt namelijk een warmtekussen voor je schouders. Een heuse mini-wellness voor je lichaam. Wil je hebben!

Mini-wellness

Het warmtekussen van Lidl is een waar genot voor je spieren. Leg het kussen op je schouders of tegen je nek en de warmte zal zich diep in je lichaam doordringen. Je spieren zullen weer soepel worden en je lichaam warmt weer lekker op na een winterse wandeling. Ook voor op kantoor is dit hét perfecte cadeau voor de feestdagen. Veel mensen zitten namelijk met hun schouders omhoog achter het bureau, wat zorgt voor het samentrekken van de spieren. Hierdoor heb je aan het einde van de werkdag nog meer pijn in je nek en schouders en kan het zelfs resulteren in hoofdpijn. Een warmtekussen zorgt ervoor dat je een goede werkhouding hebt en houdt bovendien je nek en schouders soepel, zodat jij aan het einde van de werkdag zonder spierpijn naar huis kunt gaan.

Warmtekussen

Het warmtekussen is te koop bij Lidl en verkrijgbaar in de kleuren beige en lichtgrijs. Het kussen heeft een universele maat en is onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. Je kunt ‘m namelijk wassen op 30°C, extra fijne was. Met zes temperatuurstanden en een extra zacht, ademend bovenmateriaal warmt dit kussen snel op en biedt het een heerlijke warmte voor schouder- en nekgebied. Bovendien heeft het warmtekussen ook nog eens een zacht prijsje, want je scoort ‘m namelijk al voor €24,99 in de aanbieding. Shop till you drop!

Bron: Happy in Shape, Beautify, Lidl | Beeld: Dynasty

Laatste nieuws