Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rumour has it: High School Musical's Vanessa Hudgens is getrouwd!

Naar verluidt is de actrice dit weekend in Tulum in het huwelijksbootje gestapt.

Het lijkt erop dat Vanessa Hudgens in het huwelijksbootje is gestapt! De High School Musical-ster werd nog niet zo heel lang geleden ten huwelijk gevraagd door haar vriend en baseball-ster Cole Tucker, en afgelopen weekend zeiden ze naar verluidt volmondig 'ja' tegen elkaar.

Lover

Terwijl High School Musical-fans nog steeds hopen op een happy end voor Gabriella Montez (Vanessa Hudgens) en Troy Bolton (Zac Efron), is de actrice al sinds 2020 samen met haar Cole. En hoewel de twee niet heel vaak iets delen over hun relatie, deelde Vanessa onlangs nog een té lieve foto van de twee. "Spooky szn + my fiancé = happy ghoul", luidde de caption. Ahw! In februari van dit jaar maakten ze hun verloving bekend op Instagram.

Newly weds

Oké, we weten natuurlijk nog niks honderd procent zeker, maar als we de speculaties mogen geloven, dan heeft het huwelijk afgelopen weekend plaatsgevonden in het Mexicaanse Tulum. Wow, talking about a fairytale wedding! Er ging een foto van Vanessa Hudgens op X rond, waarop te zien is dat ze met een witte jurk op blote voeten poseert op het strand. En quite by accident plaatst één van haar High School Musical-collega’s, Monique Coleman, in hetzelfde weekend een Instagram Story waarin een tropische setting in Tulum te zien is. Oeh!

Eerste ontmoeting

De twee hebben elkaar in 2020 ontmoet tijdens een meditatiesessie op Zoom. "Heel random, ja", liet ze destijds weten aan Entertainment Tonight. "Hij is gewoon perfect voor mij", voegde ze daar nog aan toe. Cute!

En hoewel je verwacht dat de knappe actrice menig DM's van mannen ontvangt, was juist zij degene die de eerste stap nam. "Als ik iets of iemand wil, ga ik achter ze aan", vertelde ze bij de Drew Barrymore Show. "Ik glipte gewoon in zijn DM's en zei: 'Hé, leuk je te ontmoeten'. Dus ik denk dat het geen schande is om de eerste stap te zetten." You go, Vanessa!

Bron: RTL Boulevard, Archief Grazia | Beeld: Instagram, NL Beeld