Vanessa Hudgens verbluft volgers met gebleekte coupe

Vanessa, is that you?

New year, new me is vaak een uitspraak die veel mensen doen als ze het nieuwe jaar ingaan. Enne, Vanessa Hudgens dacht daar precies hetzelfde over. De actrice is namelijk voor een compléét nieuwe look gegaan, waardoor we haar op het eerste oog bijna niet konden herkennen. Haar donkere manen heeft ze namelijk ingeruild voor platinablonde lokken. En voor de finishing touch heeft de actrice ook nog eens haar wenkbrauwen mee geverfd. Wauw!

Nieuwe look

Sinds High School Musical schittert Vanessa Hudgens al jarenlang op het witte doek met haar donkere lokken. We kennen haar in principe dan ook niet met een andere kleur haar. Fans van de actrice geloofden hun ogen daarom ook niet toen Vanessa vorige week een selfie plaatste op Instagram met een compleet nieuwe look. Haar donkere lokken zijn platinablond geverfd, evenals haar wenkbrauwen. “Who even is she“, schreef ze in de caption. Ehh… Vanessa, is that you?

Vanessa lijkt regelrecht uit een Game of Thrones-aflevering te komen met haar nieuwe look. Zo draagt ze knalrode lippenstift, waardoor haar blonde coupe nog meer wordt geaccentueerd. Om haar nek pronkt een gouden choker-ketting en qua outfit zien we alleen een lakleren jasje.

Reacties

Volgers van de Princess Switch-actrice vinden vooral haar gebleekte wenkbrauwen even wennen. “The browwwsssaaahhhssss 🔥🔥”, reageert iemand. Ook zijn er meerdere fans die vinden dat Vanessa nu wel heel erg lijkt op niemand minder dan Lady Gaga. “She’s giving Lady Gaga for sure!”, klinkt het.

Overigens lijkt het erop dat Vanessa’s nieuwe coupe slechts een pruik is, want een paar dagen later verscheen ze alweer met haar signature donkere lokken op Instagram. Goed, we weten in ieder geval dat Vanessa ook prima als blondine door het leven kan!

Bron: Happy in Shape | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws