Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

17x de leukste cadeaus voor kerst

Voor op de to wish list!

Hands in cozy sweater opening christmas gift with red bow on background of christmas tree with lights. Stylish female holding present with red ribbon in festive room close up. Merry Christmas!

Nog op zoek naar de leukste en orgineelste cadeaus voor onder de kerstboom om te krijgen, geven of te vragen? We hebben een paar prachtige cadeaus voor je op een rijtje gezet:

Molton Brown

De festive collectie van Molton Brown is elk jaar weer prachtig. Hoe leuk is deze kerstbal met badgel in de limited edition geur Marvellous Mandarin & Spice. Een warme kruidige citrusgeur die geïnspireerd is op het maken van – jawel – kerstpudding!

Festive Bauble - €17 (75 ml)

NÉONAIL

Nail art aanbrengen ingewikkeld? Niet met de Stamping Nail Art Set van NÉONAIlL. Met behulp van een stamper kun je prachtige patronen op je nagel stempelen. Easy does it!

Stamping Nail Art Set - €32,99

Imperial Parfum

De Royal Box van Imperial Parfum is een pareltje voor onder de kerstboom. In een royal-blauwe box bevindt zich een 30 ml extract parfum van de Blue Diamond, 100 ml showergel en een 40gr bodylotion. Blue Diamond bevat kostbare assam oud, een zorgvuldig bewaakte bron die alleen groeit in bepaalde delen van India en nauwgezet wordt gewonnen uit agarhout-bomen. Hoe lekker!

Royal Box - €139

Republic of Fragrances

De Albus Noctis-kaar bestaat uit een combinatie van Bulgaarse roos en Oud. De kaars is gemaakt van 100% natuurlijke soja wax, afkomstig van herbruikbare, duurzame bronnen, en brandt heel mooi. Wat wil je nog meer?

Albus Noctis - €35 (220 gram)

Golfstart

Het nieuwe jaar is vaak het startschot voor het opdoen van nieuwe ervaringen. Onze tip: leer golfen! Met een beginnerscursus golf leert iemand de basisvaardigheden van deze leuke sport, denk aan putten, chippen, pitchen, bunkerslagen en de swing. Op golf.nl kun je de beginnerscursus scoren, maar je kunt ook een cadeaubon vanaf €25 euro bestellen – die bij meer dan zestig golfclubs in Nederland te gebruiken is – waarmee iemand de beginnerscursus kan aanschaffen.

STRONGER

Sporten wordt tien keer leuker in een nieuwe, mooie sportoutfit. Deze mooie velvet hoodie van Stronger is niet alleen prachtig roze, maar zit ook nog eens lekker én is warm. Daar worden we blij van!

€79

Cybex

Adriana Lima en Kelly Piquet zijn al fan, en wij nu ook. Cybex lanceerde onlangs haar nieuwste kinderwageneditie: La Parisienne. De La Parisienne-editie is verkrijgbaar voor de CYBEX Platinum PRIAM, e-PRIAM en MIOS-kinderwagens, evenals op de nieuwe luxe COŸA-reisbuggy, het baby-autostoeltje CLOUD T en het PLATINUM FOOTMUFF-accessoire. En zeg nou zelf: hoe mooi is deze kinderwagen?

Lounge

Hoe leuk is deze Signature Satijnen Badjas van Lounge? Deze badjas is flatterend en zit ook nog eens mega comfortabel door de ultrazachte stof. Bovendien is deze badjas ook nog eens gemaakt van 100% gerecycled polyester. Leuk om te geven én om te krijgen!

€80

Primark

Bij Primark kun je terecht voor de leukste kleding, fijnste beautyproducten én mooie interieuritems. Zo kun je er ook terecht voor mooie kerstversiering. Met dit tafellaken ziet je keuken er meteen een stuk gezelliger uit!

Tafellaken - €12

ghd

De curve creative curl wand van ghd is er eentje om door een ringetje te halen. Met deze tool wordt het een eitje om prachtige krullen te maken. Door de zes hittesensoren wordt de temperatuur van de krultang gecontroleerd, waardoor je je haar kunt krullen zonder je lokken te beschadigen. Speciaal voor kerst komt de krultang ook nog eens in een mooie bag.

€219

HERMÈS

De lipsticks uit de herfst-winter 2023 limited edition collectie van HERMÈS hebben een heel hoog wauw-gehalte. De kleurrijke zwarttinten zijn vol en diep, laten een subtiel laagje achter en geven je lippen glans en een fijne verzorging. Onze favoriet? Dat is toch wel echt Rouge Bruni.

Rouge Bruni - €73

Skullcandy

Met een batterijduur van 50 uur, Rapid Charge en Noise Canceling is deze Acid Snow CAMO van Skullcandy de ideale headphone. En dan is-ie ook nog eens een plaatje om te zien.

€239,99

bloomon

Zonder mooie kerstkrans, is je kerst niet compleet. Iets wat bloomon maar al te goed begrijpt. Deze Merry Colours krans is versierd met droogbloemen als Helichrysum en lavendel, waardoor-ie lekker lang kan blijven hangen. Maak jezelf of een ander blij met deze prachtige eyecatcher!

Merry Colours - €61,95

dermalogica

Goede hydratatie is helemaal in de winter geen overbodige luxe. Dit fijne hydration on the go-pakket van dermalogica bestaat uit de hydratatietoppers Daily Milkfoliant (13 g), Circular Hydration Serum (10 ml), Skin Smoothing Cream (15 ml)​​. De totaalwaarde van het pakket is €59, maar speciaal voor de feestdagen kun je dit pakket nu voor €58 in de wacht slaan.

€58

PinkGellac

Maak je feestlook af met prachtige glitternagels. Deze Reflective Forest gellak van Pink Gellac is er eentje om u tegen te zeggen. Met deze mooie lak til je je nagellakgame naar een hoger niveau!

€16

Tingly Ted's

Ed Sheeran zit niet bepaald stil. De zanger brengt hit na hit uit en heeft een eigen hotsausmerk Tingly Ted's. Dat is nog niet alles, want het merk pakt uit met een spiksplinternieuwe merchandise collectie. Hoe leuk is het om een shirt, pet of duo pack te krijgen onder de boom?

T-shirt met sauce bundle - €33

Spelletjes

Uit onderzoek van One4all Cadeaukaart blijkt dat 90% van de respondenten Kerstmis viert. Bijna driekwart (72%) van de mensen brengen de Kerstdagen door met hun directe familie. Van de respondenten is 46% van de ondervraagden enorm gehecht aan tradities. De belangrijkste tradities? Dat zijn samen eten (gourmetten is het populairst), cadeautjes uitpakken, kerstboom versieren én spelletjes spelen. Dus als je niet weet wat je aan je als cadeau moet geven aan een familielid of vriend, is het ook altijd een goed idee om een One4all Cadeaukaart te geven.

Beeld: Stock Adobe