Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sem de Coninck geeft update over zwangerschap

Premiere Liefde Zonder Grenzen

Sem de Coninck en partner Jason deelden begin juli het heugelijke nieuws dat ze een kindje verwachten. Inmiddels is Sem 34 weken in verwachting en geeft ze een update over haar zwangerschap.

Belly update

Sinds Sem aankondigde in verwachting te zijn, houdt ze haar followers regelmatig op de hoogte van haar zwangerschap. Het was alweer een tijdje geleden dat ze een update had gedeeld en dus waren haar volgers nieuwsgierig hoe het gaat. "Bij deze mijn belly update", reageert Sem dan ook op Instagram.

"Ik ben inmiddels 34 weken zwanger. Ik krijg regelmatig opmerkingen van: 'Oh, wat een klein buikje', en 'Oh, het valt wel mee.'" Toch geeft Sem aan dat ze voor haar zwangerschap een stuk kleiner was en geen kilo aankwam. "Ik ben twaalf kilo aangekomen en heb opeens een flinke buik."

Veranderende lichaam

Dat Sems lichaam door haar zwangerschap verandert, is iets waar ze erg aan moest wennen. "Tuurlijk ben ik trots dat mijn lichaam dit kan en gewoon een mensje aan het maken is. Maar dat neemt niet weg dat het moeilijk kan zijn om je lichaam te zien veranderen en je opeens allemaal ongemakken krijgt."

De influencer deelt dat ze zich aan het voorbereiden is op de laatste loodjes. "We gaan de laatste weekjes aftellen en natuurlijk houd ik jullie op de hoogte."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sem (@semdeconinck)

Lieve reacties

In de reacties op Instagram regent het lieve comments. "You got this ❤️", reageert Joan Pronk – die zelf onlangs beviel van haar eerste kindje. "Je bent prachtig ❤️ ", schrijft De Bachelors Oriana, en daar is EOTBDD's Lesley het helemaal mee eens: "Prachtig, schat 🤍." Ook lover Jason laat een lief berichtje achter: "Ik kan niet wachten op onze kleine jongen. We got this baby. 🤍" Succes met de laatste loodjes, Sem!

Beeld: NL Beeld