Babynieuws! Enzo Knol en Myron Koops verwachten eerste kindje

'We hebben de afgelopen tijd een geheimpje bewaard', aldus de vlogger.

Superleuk nieuws voor Enzo Knol en zijn partner Myron Koops! De vlogger maakt namelijk bekend dat de twee hun allereerste kindje verwachten.

Papa & mama

“We hebben de afgelopen tijd een geheimpje bewaard! Wat zijn we blij en trots, wij worden papa & mama!👼🏼🤍”, luidt de caption onder een foto waarop we Enzo en Myron – inclusief babybelly – zien. Aaahw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol)

Reacties

De reacties stromen inmiddels vol met liefdevolle berichten van vrienden, collega’s en volgers. Zo reageert Monica Geuze: “Van harte!!”, schrijft Robbert Rodenburg: “Gefeliciteerd!” en laat Melanie Stinstra “😍😍”, onder de foto achter. Anderen reageren met: “Gefeliciteerd samen!😍”, “Wauw!!! Gefeliciteerd! 😍” en “Hier hebben we allemaal zo lang op gewacht 😍❤️”

Verliefd

Enzo en Myron maakte hun relatie officieel in 2020. Al ver voor deze bekendmaking was Myron al vaak te zien in de vlogs van Enzo, waardoor de relatie voor velen natuurlijk niet geheel onverwachts kwam. Ha!

En hoewel de liefde tussen Enzo en Myron er vanaf spat, is dat voor moeder Irma Knol helaas niet het geval. Zij was te zien in het televisieprogramma Samen Uit, Samen Thuis, waar ze een goede klik had met Bart. Ook na de opnames leek het goed te gaan tussen de twee, totdat Irma bekend maakte dat Bart haar na de opnames alsnog dumpte. “Ik was smoorverliefd. Ik wist niet eens dat ik nog zo verliefd kon zijn”, zei ze eerder tegen RTL.

Gelukkig is er een kleine spruit onderweg voor de toekomstige oma om nog verliefder op te worden! Namens Grazia, van harte gefeliciteerd Myron en Enzo!

Bron: Instagram, RTL | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws