Is jouw sterrenbeeld Leeuw? Dan is vandaag jouw geluksdag!

Goed om te weten!

Is jouw sterrenbeeld Leeuw? Dan hebben we goed nieuws voor je! Vandaag, zaterdag 2 december, is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Leeuw? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt.

Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Leeuw: 23 juli – 23 augustus

Jij kunt te maken krijgen met iemand uit het verleden of een ex. Zeker wanneer dit niet goed is afgesloten of wanneer er nog losse eindjes zijn. Maak hier tijd voor vrij en duik in je gevoelswereld. Dan weet je in no time wat de volgende stap moet zijn.

Op je werk eis je ontzettend veel van jezelf en kun je keihard zijn. Dat mag wel iets minder. Je doet het supergoed en je mag komende tijd rekenen op prachtige resultaten die jij zelf hebt geïnitieerd.

Beeld: Netflix (Virgin River)

Laatste nieuws