Is jouw sterrenbeeld Boogschutter? Dan is vandaag jouw geluksdag!

It's your lucky day!

Is jouw sterrenbeeld Boogschutter? Lucky you! Vandaag, dinsdag 28 november, is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Boogschutter? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Boogschutter: 23 november – 21 december

Planeet Mercurius in je teken zorgt ervoor dat je duidelijk overkomt en gemakkelijk contact legt. Een perfecte tijd om als single te daten of toch voor die opwindende baan of functie te gaan. Je weet jezelf zeer goed te verkopen of een ander te overtuigen.

Mis je toch nog dat laatste beetje moed of zelfvertrouwen, dan komt dat vanaf 25 november zeker goed wanneer planeet Mars in je teken je graag het laatste duwtje geeft.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Ginny & Georgia

Laatste nieuws