Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

MAFS-Wendy blikt terug op deelname: 'Intense periode'

'De rust is weer lekker wedergekeerd'

Married at First Sight: Match or Mistake was voor veel deelnemers een emotionele rollercoaster. Zo werd er een deelnemer naar huis gestuurd en bleken de meeste huwelijken een mistake te zijn. Ook het huwelijk van Wendy en Jeroen hield geen stand. In een Q&A op Instagram vertelt Wendy dat ze inmiddels gelukkig is bijgekomen van haar deelname aan het programma.

Kritiek

Meedoen aan een realityprogramma is niet niks, en daarbij moeten deelnemers vaak ook dealen met de ongezouten mening van kijkers op social media. "Mensen zijn online echt heel gemeen", deelde Wendy begin november met 1 Almere. "Ik lees niet alles, maar ik las bijvoorbeeld dat mensen het heel zielig voor Jeroen vonden en dat ik hem geen kans had gegeven. Kijk, je ziet niet alles als kijker. In een dag zitten 24 uren en daarin gebeurt heel veel. De cameramensen komen maar een paar uur en daar halen ze een paar minuten uit die op televisie worden uitgezonden."

"Online las ik regelmatig 'B*tch en K*twijf, dus ik was bang dat ze dat op straat ook zouden zeggen. Dat was gelukkig helemaal niet zo. De mensen die ik sprak waren alleen maar positief."

Bijgekomen

Inmiddels is Wendy bijgekomen van alle tumult rondom haar deelname aan het programma. Dit deelt ze tijdens een Ask me anything... op Instagram.  "Ja, zeker. Het was een superintense periode, maar dit was al in mei", begint ze.

"Daarna heb je even een periode 'rust' totdat de uitzendingen beginnen. Dat heeft al enorm veel rust gebracht en ik ben ook nog even lekker op vakantie geweest in de zomer. Toen de uitzendingen begonnen, was het weer even pittig en druk, maar ook die zitten er nu op, dus de rust is weer lekker wedergekeerd."

Liefde

Hoewel haar huwelijk met Jeroen op de klippen liep, leek er wel even wat leuks te kunnen ontstaan tussen Wendy en medekandidaat Mike. Maarre, hoe zit het precies tussen hen? "Mike en ik hebben na het programma een beetje gedatet, maar kwamen erachter dat we het beter doen als just friends."

Ook vragen Wendy's volgers haar massaal naar hoe het nu met haar liefdesleven gaat. Daarop reageert ze door een story met 'Top Secret' te delen. Hmmm...

Bron: Instagram Wendy Kop | Beeld: Videoland (Jasper Suyk)