Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Lennert openhartig over breuk met Fé

Ook deelt Lennert waarom hij niet nog een keer mee wilde doen aan Love Island.

Tot groot verdriet van Love Island-fans deelden Lennert en begin juni het verdrietige nieuws dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. Lennert was onlangs te gast bij Realitea en vertelde host Farja aka Fawry not Sawry meer over de breuk.

Breuk

Een relatie verbreken is nooit makkelijk. Iets waar Lennert over mee kan praten. "De roze wolk nam een beetje af, maar natuurlijk zag ik haar nog wel altijd graag", begint Lennert. Toen duidelijk werd dat de twee uit elkaar zouden gaan, viel hen dat allebei dan ook zwaar. "Zij reageerde emotioneel en ik ook emotioneel. De dag dat zij vertrok hebben we een half uur in elkaar armen staan huilen. Dat doet wel iets met je", vervolgt de realityster.

Fawry vraagt zich vervolgens af of de twee misschien te vroeg zijn gaan samenwonen. "Ik denk dat die stap te snel is genomen." Toch was samenwonen voor hun destijds de oplossing om elkaar vaak te zien in hun dagelijks leven. "Je bent ook superverliefd en wil elkaar graag zien. Daarom hebben we die keuze gemaakt."

Lennert deelt hij geen contact meer heeft met Fé, maar dat de twee wel on good terms uit elkaar zijn gegaan. "We hebben geen ruzie met elkaar."

Opnieuw meedoen Love Island

Ondanks dat Love Island Lennert uiteindelijk niet de ware opleverde, kijkt hij nog steeds met veel plezier terug op het programma. "Alles wat ik daar meegemaakt heb, de mensen die ik heb leren kennen, de ervaring die ik daar heb opgedaan, het hele avontuur; ik denk nog steeds dat het een heel mooi programma is. Ik geloof zeker dat het programma kan doen wat het moet doen."

Vervolgens komt ter sprake dat Lennert gevraagd was om mee te doen aan het vorige seizoen van Love Island. Toch besloot hij 'nee' te zeggen tegen dit aanbod. "Ik denk dat het (de breuk, red.) nog te vers was."

Bron: Realitea | Beeld: Love Island/ RTL