Dit is je kans: GTST zoekt nieuwe figuranten

Schitter jij straks op de set in Meerdijk?

Droom jij ervan om een rolletje te spelen in Goede Tijden, Slechte Tijden? Snappen wij. Enne, heel goed nieuws, want die droom kan nu werkelijkheid worden. De populaire serie is namelijk op zoek naar nieuwe figuranten. Wij vertellen je er alles over. Daarna is het alleen nog een kwestie van aanmelden en wie weet sta jij over een paar maanden te schitteren op de set in Meerdijk!

Goede Tijden, Slechte Tijden

Is het altijd al jouw droom geweest om samen met Ludo Sanders (Erik de Vogel) en Janine Elschot (Caroline de Bruijn) op de set te staan in Meerdijk? Of om een drankje te doen met Laura Selmhorst (Jette van der Meij) in hotel-restaurant De Rozenboom? Dan hebben we goed nieuws! De serie Goeden Tijden, Slechte Tijden zoekt namelijk figuranten die een rolletje willen spelen in de Nederlandse soapserie. Meld je aan samen met een vriend of vriendin en wie weet zien jullie jezelf over een paar maanden terug op de televisie. Hoe leuk is dat!

Aanmelden

Dit is hét moment om een exclusief kijkje te nemen op de set, om te proeven van het leven van een acteur of om gewoon een leuke ervaring op te doen. Je kan je tot en met 31 december opgeven om kans te maken op één van de figurantenrollen, GTST biedt namelijk vier verschillende rollen aan.

Om je debuut te maken in de populaire serie en te schitteren op de televisie moet je wel eerst vertellen waarom jij de perfecte kandidaat bent voor een figurantenrol in de serie. De opnames beginnen in januari en februari 2024, dus je hebt nog heel even de tijd om je voor te bereiden en wellicht nog even te oefenen. Alleen met een RTL-account kun je je aanmelden. Succes en fingers crossed!

Bron: RTL Boulevard, Tips en Weetjes | Beeld: GTST

Laatste nieuws