Winter Vol Liefde komt eraan: dít zijn de verschillen met B&B Vol Liefde

De gloednieuwe serie gaat bijna van start!

Goed nieuws voor iedereen die B&B Vol Liefde stiekem nog steeds een beetje mist. Binnenkort gaat de gloednieuwe serie Winter Vol Liefde namelijk van start! Behalve dat dit liefdesavontuur in de sneeuw plaatsvindt en niet in de zomer, zijn er nog een aantal verschillen. Wij zetten ze op een rijtje.

Winter Vol Liefde

B&B Vol Liefde is én blijft een favoriet bij de Nederlandse kijkers. Na het grote succes van de zomereditie kan het liefdesavontuur in de winter natuurlijk niet uitblijven. In het eerste seizoen van Winter Vol Liefde volgen we single Nederlanders in het buitenland die op zoek zijn naar de liefde. De aftrap van de nieuwe serie is inmiddels lang en breed geweest. In deze aflevering kwamen we erachter welke ondernemers er in dit gloednieuwe programma op zoek gaan naar de liefde van hun leven.

We volgen Edith uit Oostenrijk, Benjamin uit Zwitserland, Marco uit Noorwegen, Guido uit Lapland en Saul uit Zwitserland. De deelnemers wonen op de mooiste plekken van de wereld en genieten van het heerlijke leven, die ze nu graag met iemand willen delen.

Geen B&B

In Winter Vol Liefde hoeven de kandidaten niet per se een B&B te hebben. De vrijgezelle ondernemers kunnen bijvoorbeeld ook een restaurant runnen, skileraar zijn of husky sledetochten organiseren in het winterse gebied. Hoewel het allemaal een sprookje lijkt, missen de vijf kandidaten toch de ware liefde aan hun zijde en zijn daarom op zoek naar een leuke partner.

Uitzendingen

Ook in het uitzendschema van het nieuwe liefdesprogramma zit een verschil. Bij B&B Vol Liefde konden we iedere werkdag genieten van een nieuwe aflevering. De winterse editie zal maar vier keer per week op de buis verschijnen. Daarnaast duurt Winter Vol Liefde helaas maar één maand, in plaats van de twee maanden waarin we de avonturen in B&B Vol Liefde konden volgen.

Vanaf 18 december kunnen we dus vier keer (!) per week genieten van de liefdesperikelen die zich afspelen in Winter Vol Liefde. Elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag komt er namelijk een gloednieuwe aflevering op televisie én op Videoland. We can’t wait! 

Bron: Love Reality, Tips en Weetjes | Beeld: RTL

Laatste nieuws