Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Michella Kox en Lisa Sace te zien in spin-off Eating With My Ex

Drama incoming!

Goed nieuws voor iedereen die altijd smult van Eating With My Ex, want er komt een gloednieuwe spin-off van het programma aan. In Eating With My Enemy: Going Dutch gaan de deelnemers niet met hun ex aan tafel, maar met hun vijand. Enne, onder meer Michella Kox en Lisa Sace gaan samen dineren. Drama in 3, 2, 1...

Eating With My Enemy

Discovery+ komt met de nieuwe spin-off Eating With My Enemy: Going Dutch, waarin de deelnemers dit keer niet met hun ex aan tafel schuiven, maar met hun vijand! We zijn getuigen van enemies, die na een doodse stilte of flinke ruzie weer bij elkaar aan tafel komen. Een ijzige storm vormt zich boven het restaurant wanneer de enemies tijdens hun diner met intens pittige vragen worden geconfronteerd. Het roept heftige emoties op: van afkeer en verdriet tot aan blijdschap en wie weet zelfs een vorm van verzoening aan het eind? Natuurlijk is de allerlaatste en meest prangende vraag te vinden op de rekening. Kunnen de rivalen hierna samen door één deur of lukt het maar niet om de strijdbijl te begraven?

Grootste aartsrivalen

De spin-off bestaat uit drie afleveringen en gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten. Op vrijdag 8 december verschijnt de eerste aflevering namelijk al bij discovery+. Enne, daarin zitten direct de grootste aartsrivalen tegen over elkaar. Niemand minder dan Michella en Lisa vechten voor het oog van de camera hun vete uit en dat gaat niet zonder slag of stoten... In dezelfde aflevering zien we ook hoe de twee boeren Geert en Geert Jan van Boer Zoekt Vrouw niet alleen voor hen nieuw culinair-terrein ontdekken, maar ook een al langslepende ruzie proberen uit te praten.

Michella & Lisa

Waar drama is, zijn Michella Kox (bekend van Dames In De Dop en Echte Meisjes In De Jungle) en Lisa Sace (bekend van MTV’s Ex on the Beach). Een potentiële samenwerking tussen de twee diva's leidde tot een felle online-strijd. Voor het eerst ontmoeten Michella en Lisa elkaar dan nu in levenden lijve. Volgens Michella probeert ze al een hele tijd van haar ‘stalker’ Lisa af te komen. Lisa laat niet zomaar over zich heen walsen en legt Michella’s pestgedrag op tafel. De confrontatie begint meteen ijskoud en gedurende de eerste gang zakt de temperatuur al helemaal tot onder nul... Na een hevige schreeuwpartij wordt er zelfs een glas drank in het gezicht gegooid. Oh my!

Eating With My Enemy: Going Dutch is vanaf vrijdag 8 december wekelijks te zien op discovery+.

Bron en beeld: discovery+