Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gooische Vrouwen comeback: de gehele cast keert terug naar het Gooi!

Blijer kun je ons niet maken!

Premiere  Gooische Vrouwen 2

Zat jij vroeger ook aan de buis gekluisterd voor Gooische Vrouwen? En binge je stiekem nog wel eens alle seizoenen opnieuw? Guilty! Goed nieuws, want onze gebeden zijn verhoord! De onwijs populaire serie over de Gooische ladies keert terug. Enne, de gehele originele cast is van de partij!

Hitserie keert terug

Vijf seizoenen lang konden we genieten van het wel en wee rond Cheryl (Linda de Mol), Claire (Tjitske Reidinga), Anouk (Susan Visser), Willemijn (Annet Malherbe), en Roelien (Lies Visschedijk). Van romantiek tot bomaanslag en van designerschoenen tot peperdure villa's: wat hebben we genoten van de originele serie.

We konden ons geluk dan ook niet op toen Talpa gisteren officieel bevestigde dat de hitserie terugkeert! "In samenwerking met Videoland wordt er gewerkt aan een nieuw seizoen van de hitserie Gooische Vrouwen, naar een idee van Linda de Mol en geregisseerd door Will Koopman. Na het enorme succes van de tv-serie en twee record-brekende bioscoopfilms schitteren de vier populaire vriendinnen uit Het Gooi eind 2024 weer op het kleine scherm", laat het bedrijf weten aan RTL Boulevard.

'Ontzettend blij'

Regisseur Will Koopman heeft zelf al laten weten dat zij over the moon is met de terugkeer van de serie. "Ik verheug mij er enorm op. We zijn nu bezig met de scripts. Het oude gevoel komt weer helemaal terug", deelt ze desgevraagd met het ANP. Dat belooft veel goeds!

Linda de Mol gaat een klein stapje verder, en verklapt zelfs enkele details over de cast van de reboot. "Ik verheug me er enorm op om met Susan, Tjitske, Lies en Will, die ook in het echte leven ware vriendinnen bleken te zijn, volgend jaar te gaan draaien”, verklapt zij aan haar eigen blad.

Ze vervolgt: "Will Koopman zal opnieuw de regie voor haar rekening nemen en echt iedereen doet weer mee. Alle vier de Gooische Vrouwen, Martin Morero, tante Cor, Dokter Rossi, Yari…” Wij kunnen nú al niet wachten!

Even geduld

Toch hoeven we de popcorn en rosé nog niet meteen klaar te zetten. Er wordt as we speak namelijk hard gewerkt aan de serie. Eind 2024 moeten de acht afleveringen te zien zijn bij Videoland. Ach ja, geduld is een schone zaak – en dat zal de serie ongetwijfeld dubbel en dwars waard zijn!

Bron: Beau Monde, RTL Boulevard, Linda | Beeld: NL Beeld