Dit zijn de beauty favourites van Joann van den Herik

'Deze geur doet me denken aan vakantie, zon en happiness'

Elke maand neemt Grazia een kijkje in het badkamerkastje van een bekende beautyfanaat. Dit keer: Joann van den Herik. De 24-jarige Joann is model en influencer. Ze staat bekend om haar body positivity– en zelfacceptatie-posts en schreef Joann’s weg naar zelfliefde.

1. Lipheld

“Deze lipliner heeft een plumping-effect. En hij werkt zo goed! Als ik deze lipliner gebruik, vragen mensen me vaak of ik mijn lippen heb opgespoten, haha. Ik vind plumping lipgloss vaak te heftig, dat kan zo branden. Dat heeft deze lipliner gelukkig niet. Naast dat hij je lippen dus echt extreem vol maakt, is ook de neutrale kleur top. Hij past precies bij mijn liptint en ik breng eroverheen vaak een andere kleur lipstick aan.”

Lip Injection Extreme Lip Shaper in hot & spicy €24 Too Faced

2. Spray of happiness

“Deze meid draagt al sinds haar zestiende hetzelfde parfum: Narciso Rodriguez’ for her. Tot ik vorig jaar opeens dacht: ik wil iets anders. Ik probeerde allerlei geuren uit, maar niets vond ik echt lekker. Tot ik vorig jaar bij een Jo Malone-event was en daar de geur Jasmine Sandbag Marigold rook. Ik kon ’m daarna niet meer uit mijn hoofd zetten. Deze geur is zacht en ruikt heerlijk naar jasmijn, vanille en amber. Hij doet me denken aan vakantie, zon en happiness. Ik spray altijd één keer op mijn pols, één keer in mijn nek en één keer in mijn haar. Dan blijft het zo lekker hangen.”

Jasmine Sandbag Marigold €120 (50 ml) Jo Malone

3. Love the glow

“Ik heb best last van een onzuivere huid en dacht altijd dat dat kwam omdat ik een vettige huid had. Maar sinds ik advies heb gekregen van een huidspecialist weet ik dat ik juist puistjes krijg omdat mijn huid te droog is. Dankzij de vochtinbrengende dagcrème uit de Waso-lijn van Shiseido is mijn huid veel rustiger. Hij glowt gewoon. Mijn tip: ga eens langs een huidtherapeut zodat je goed advies kunt krijgen over de producten die bij jouw huid passen. Het is zo zonde om allerlei producten op te smeren die niets voor je huid doen.”

Waso Shikulime Mega Hydrating Moisturizer €40 (50 ml) Shiseido

4. Sweet

“Sinds ik deze crème met shea butter en olijfolie in mijn haar aanbreng, zijn mijn krullen zo veel mooier. Minder pluizig en ze voelen zacht aan. En dan die geur: zó lekker. Plus: het is een enorme pot dus je doet er lang mee.”

Curl La La €8,99 (426 g) Aunt Jackie’s

Beauty favourites Joann

5. Brow booster

“Ik heb nogal een journey gehad qua wenkbrauwproducten om uit te vinden wat ik nou echt chill vind. Veel producten deden vrij weinig. Dan zakten mijn wenkbrauwen na twee uur weer naar beneden of werden ze juist heel hard. Deze was van Benefit is precies goed. Mijn brows blijven mooi zitten en de wax maakt ze iets voller terwijl ze wel zacht aanvoelen. Plus, je ziet de wax niet zitten. Ideaal.”

Fluffy Up Brow Wax €17 Benefit

Tekst: Babette Dessing | Beeld: Privébeeld Joann

Laatste nieuws