Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze winterjas raakt echt nooit uit de mode

Hij mag ook dit jaar weer gezien worden!

Nu de temperaturen mondjesmaat beginnen te dalen, mogen we gaan nadenken over hoe we de kou aankomende winter gaan trotseren – enne, dat begint bij een warme winterjas! Ieder jaar zijn er verschillende soorten jassen on trend. Denk aan teddy’s, puffers en parka’s. Maar er blijft één model die we echt nooit uit de mode zien verdwijnen: de faux fur coat!

Pluizig

Er gaat niets boven een fijne faux fur coat in de winter. Naast het feit dat ze enorm warm en fluffy zijn, komen ze tegenwoordig in allerlei soorten, kleuren en maten. De pluizige jassen zijn al tig jaren favoriet bij modeliefhebbers en dit seizoen is daar geen uitzondering op. Van neutrale tonen tot chique prints.

Lookbook

Op zoek naar een fluffy jas? Scroll dan verder om te zien hoe mode-influencers, van Jeanette Madsen tot Aimee Song, deze wintertrend dragen. Tip: kijk eens in de kast van je moeder of oma, misschien hebben zij nog wel een mooie vintage faux fur coat liggen!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Zeena Shah (@heartzeena)

De jas mooi houden

De jas raakt nooit uit de mode, maar het betekent niet dat de jas ook altijd mooi blijft. Wil je er alles aan doen om te zorgen dat jouw coat mooi blijft? Borstel je jas dan een keer per week. Klinkt gek, maar worth a try. Zeker als je met je jas door de regen hebt gelopen, is dit een must. Zo voorkom je namelijk dat de haren gaan klitten en dat de jas er mat uit gaat zien.

Bron: Marie Claire | Beeld: NL Beeld, Instagram