Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Selling Sunsets Mary bedankt kijkers voor steun na miskraam

'Bedankt aan iedereen voor het sturen van zoveel liefde naar Romain en mij'

Ben jij fan van Selling Sunset? Dan ben je vast en zeker op de hoogte van de miskraam die realtor Mary tijdens de opnames kreeg. Na haar miskraam – die ze eerder dit jaar al bekend had gemaakt – liet ze weten dat ze een operatie moest ondergaan. Toch kan de realtor in gesprek met Today.com openhartig over deze vreselijke periode praten.

Steun en lieve berichten

In gesprek met de nieuwssite laat Mary weten dat ze veel steun heeft ontvangen van de cast, en dan met name van Chrishell, Emma en Amanza. Maar niet alleen heeft ze wat gehad aan hun steun, ook haar huwelijk met Romain is sterker geworden. "Hij is zo'n rots, hij was er echt voor me toen het (de miskraam, red.) gebeurde."

Ook wil de realtor via Instagram de kijkers bedanken voor al hun steun en lieve berichtjes. "Ik stuur jullie allemaal liefde en licht. (...) Ik wil ook dat iedereen weet dat ik alle reacties en berichten lees. Bedankt aan iedereen voor het sturen van zoveel liefde naar Romain en mij. Dit seizoen was heel persoonlijk voor ons, maar we waarderen de steun meer dan je weet."

Miskraam

In een openhartige video op Instagram vertelde Mary in april dit jaar dat haar huwelijksreis in Bali afgelopen januari niet helemaal zoals gepland liep. Tijdens de reis kreeg de realtor namelijk een miskraam, waardoor ze ook nog eens in het ziekenhuis belandde. “Bovenop de miskraam had ik blijkbaar ook een zogenaamde septische miskraam, dus moest ik daarvoor geopereerd worden”, vertelde Mary. Bij een septische miskraam ontstaat er een infectie in de baarmoeder.

“De reden waarom ik me nu uitspreek, is omdat ik besef hoe vaak dit voorkomt en hoeveel mensen dit meemaken, en het is natuurlijk niet makkelijk,” vervolgde Mary in de video. Ze legt uit dat ze tijd nodig heeft gehad om alles te kunnen verwerken, maar dat ze zeker nog niet opgeeft. “Het is op zijn zachtst gezegd moeilijk geweest, maar er is nog hoop”, stelt Mary.

Kinderwens

Mary is vastberaden dat haar kinderwens binnenkort alsnog uitkomt. De beauty is in ieder geval van plan om haar volgers op de hoogte te houden. “Ik ga het blijven delen, en we gaan heel snel heel goed nieuws hebben”, zei ze met tranen in haar ogen. Ze sloot de video af met een mooie boodschap. “Als iemand van jullie dit ook meemaakt, weet dan dat je niet alleen bent en dat we er wel komen.” You go, Mary!

Bron: RTL Boulevard, Instagram | Beeld: Instagram, NL Beeld