Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Joan Pronk bevallen van eerste kindje

Het meisje is op een wel heel bijzondere dag geboren!

Beschuit met roze muisjes voor Joan Pronk en Niek Marijnissen! De voormalig Love Island-deelneemster is namelijk bevallen van haar eerste dochtertje. Op Instagram deelt het stel de prachtige naam van het meisje én de eerste foto’s. Cute!

Bevallen

Op Instagram laat de kersverse mommy weten dat ze is bevallen van een prachtige dochter. Het meisje is vorige week donderdag, op 26 oktober, geboren en luistert naar de naam Jazzy. "Koppie zo mooi, handjes zo zacht", aldus Joan. "Welkom lieve Jazzy, op jouw lieve snoetje hebben wij al die tijd gewacht. 🥰" Bij deze zoete tekst worden een aantal kiekjes gedeeld van de eerste week met de kleine spruit. Zo zien we foto's voorbijkomen met haar mega trotse papa én mama. Cuteness overload!

Bijzonder cadeau

Het meisje is trouwens op een wel heel bijzondere datum ter wereld gekomen, namelijk op de verjaardag van papa Niek! "26-10-2023 (op papa zijn verjaardag) ons mooiste cadeau", zegt Joan daarover op Instagram. In een eerdere Q&A op Instagram liet de toen nog hoogzwangere mommy to be weten dat ze best zenuwachtig was voor de bevalling. Ook vertelde ze dat ze dacht eerder te gaan bevallen dan de uitgerekende datum. “Mijn uitgerekende datum is 19-10 en heb zo’n idee dat ons meisje er eerder uitgaat komen. Geen idee waarom, maar heb gewoon zo’n gevoel", aldus Joan. Nou, she was right! De kleine meid werd namelijk precies één week na de uitgerekende datum geboren.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Joan Pronk (@joanpronk)

Felicitaties

De kersverse ouders worden in de reacties natuurlijk overspoeld met felicitaties en gelukswensen. "Gefeliciteerd lieverds!! 😍❤️", reageert Prince Charmings Ferdi. "Congrats lieverds! Geniet van elkaar 😍", aldus mede Love Island-deelneemster Eilish. En ook Echt Meisje in de Jungle-Kelly laat van zich horen. "Awww gefeliciteerd lieverds! Een mooier verjaardagscadeau had je Niek niet kunnen geven💝 Wat een knapperd en leuke naam zeg😍😍😍 hopelijk gaat met jou ook goed❤️❤️ geniet ervan 😍", schrijft ze. Wat een liefde! En ook namens Grazia van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter!

Bron: Instagram @joanpronk | Beeld: NL Beeld