Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Selling Sunset seizoen 7 nu te zien op Netflix

The wait is finally over!

Drama incoming! Vanaf vandaag is alweer het zevende seizoen van Selling Sunset te zien op Netflix. Maak je klaar voor weer een spraakmakend seizoen boordevol glamour, prachtige huizen en natuurlijk een flinke portie drama. Benieuwd wat je nog meer kunt verwachten? Wij praten je bij.

Is Heater er wel of niet bij?

Al voordat het zevende seizoen van start ging, werd er volop over gepraat. Zo werd de nieuwe castfoto van Selling Sunset gedeeld, waarop Heather Rae Young schitterde door afwezigheid. Betekent dit dat we Heather helemaal niet meer gaan zien of houdt ze er toch nog een kleine rol op na?  “Ik zit een klein beetje in seizoen zeven, voor zover ik weet. Dus we zullen zien”, scheef de makelaar daarover op haar eigen Instagram. Hmmm...

Maya ook afwezig

Wie we in ieder geval niet in het nieuwe seizoen gaan zien is Maya Vander. “Ik heb besloten mijn contract niet uit te voeren”, bevestigde de makelaar eerder al aan Page Six. “Ik wil me op mijn gezin concentreren en van kust tot kust vliegen is veel. De show is geweldig en ik hou van iedereen, maar ik kijk ernaar uit om mijn bedrijf in Zuid-Florida te laten groeien.”

Drama, drama en nog eens drama

Wat kunnen we dan wel van het zevende seizoen verwachten? Natuurlijk zijn Jason en Brett Oppenheimer weer beiden in de show te bewonderen. Zij zijn nog altijd busy met de huizenmarkt in Los Angeles. Chrishell Stause is op tour met haar partner G-Filip, en vindt het daarom lastig om haar werk en privéleven te combineren. Enne, daarnaast heeft Jasons nieuwe vriendin het idee dat er nog iets speelt tussen Chrishell en haar ex. Oh oh…

Het belooft weer een heerlijk seizoen te worden, dat vanaf vandaag – 3 november – op Netflix te zien is. Het zevende seizoen bestaat uit maar liefst elf afleveringen, die allemaal meteen te bingen zijn. Daarnaast is er ook dit jaar weer een reünie! Die verschijnt op 16 november op Netflix. Wij weten wat we dit weekend gaan doen!

Bron: Grazia archief, Netflix | Beeld: Selling Sunset (Sara Mally/Netflix)