Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Froger-ladies over hun (schoon)familie: ’Het was instant gezellig’

'Het zijn Bekende Nederlanders, je moet een drempel over'

In hun nieuwe programma op TLC zien we hoe de Frogers twee weken met de hele familie gaan kamperen. Enne, dat is voor hun zeker geen nachtmerrie, maar juist een feestje. In gesprek met Beau Monde vertellen de ladies van de familie over hun band en hoe het was om in de (schoon)familie Froger binnen te stappen.

De Frogers als schoonouders

Natasja Froger beaamt meteen dat zij een echte moederkloek is. “Een oerkloek! Mijn familie is mijn alles. Ik ben intens dankbaar dat ik eerst twee kinderen cadeau kreeg en er later zelf twee mocht krijgen", vertelt ze in het blad. Ook haar schoonkinderen ontvangt ze met open armen – hoewel ze zich eerst nog niet bewust was van de indruk die een introductie bij de Frogers als schoonouders maakte. Zo verklapt ze: “Ik weet van Do dat ze niet naar de wc durfde toen ze de eerste keer bij ons thuis was. Iets soortgelijks hoorde ik ook van Matthijs, Ruby en Sammy.”

“Wij zagen onszelf als de ouders van NataschaDannyMaxim en Didier, maar de schoonkinderen zagen dat anders. Zij kwamen thuis bij René en Natasja Froger. Bij het eerste schoonkind was ik me hier niet van bewust, inmiddels probeer ik eraan te denken. Ook wijs ik René erop. ‘Wat waren ze stil,’ roept hij dan. Dan zeg ik: ‘Schat, ze stappen wel ergens binnen hè. En als ze net zijn vergeten dat we bekend zijn, lopen ze de gang in en zien ze al jouw gouden platen.’”

Warm welkom

De aanwezige schoondochters van Natasja kunnen hierover meepraten. Sammy Verheij, de vriendin van Didier Froger, deelt: “Twee weken na onze eerste ontmoeting werd ik uitgenodigd voor de verjaardag van René. De hele familie zat er. Ik werd in het diepe gegooid. Natuurlijk was het in het begin wennen, het zijn Bekende Nederlanders, je moet een drempel over, maar door hun openhartigheid voelde ik mij vanaf dag één thuis.”

Ook Do Wilten, de vriendin van Danny Froger, vertelt: “Ik was heel zenuwachtig. Omdat ik mijn schoonouders voor het eerst zou ontmoeten. Maar ook omdat het Natasja en René Froger waren. Gelukkig was het instant gezellig, ze stelden me meteen op mijn gemak.” Ruby van Wanrooij, die nu bijna een jaar een relatie heeft met Maxim Froger, zegt: “Zonder Natasja stort de hele familie in elkaar. Ze regelt alles en staat voor iedereen klaar. Een heel lieve en zorgzame vrouw.”

Pittige man

Over haar schoonvader verklapt ze: “René is ook heel lief. Iedereen denkt dat hij een pittige man is. En dat is hij ook, want hij is een Froger – dat zie ik ook in Maxim: ze zijn koppig, willen graag hun gelijk halen.”

“Maar René is tegelijkertijd heel attent. Hij appt hoe het gaat, wenst je succes op spannende dagen. Hij doet me denken aan mijn eigen vader. Ze doen ‘groot’, maar hebben een klein hartje.”

Het volledige interview met Natasja Froger, Sammy Verheij, Do Wilten, Ruby van Wanrooij, Natascha Froger, en Charlie Berkenbosch lees je in de nieuwste Beau Monde. Morgen in de winkel! 

Bron: Beau Monde | Beeld: NL Beeld