Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Molly-Mae Hague blikt terug op zwangerschap: 'Kan het niet geloven'

De tijd vliegt voorbij...

Pride of Britain Awards 2022 - London

Eind januari beviel Molly-Mae Hague van haar dochtertje. De Love Island-ster onthulde niet veel later ook de bijzondere babynaam van haar meisje, namelijk Bambi. Inmiddels zijn we negen maanden verder en kan Molly nog altijd maar moeilijk geloven dat ze mama is geworden.

Zware maanden

Molly-Mae en Tommy Fury zijn helemaal in de wolken sinds de geboorte van dochtertje Bambi. De influencer plaatst regelmatig kiekjes met haar kleine spruit, maar steekt ook niet onder stoelen of banken dat ze het moederschap op sommige momenten behoorlijk pittig vind.

"Ik heb het gevoel dat ik niet mezelf ben, ik weet niet waarom ik zo van streek ben… Ik twijfel aan alles wat ik zeg", zei Molly afgelopen maart in een openhartige video. De kersverse moeder zei dat ze zo ’transparant’ mogelijk probeert te zijn over het moederschap. “Ik zou zeggen dat moeder worden het beste is wat me ooit is overkomen, maar het is ook het moeilijkste wat me is overkomen.”

Negen maanden later

Molly vervolgde: “Ik vond het echt heel erg moeilijk", zei ze over de eerste paar maanden. “Ik ben elke dag zo overweldigd. Het is gewoon de grootste levensverandering ooit, waar niemand je op kan voorbereiden.” Nu zijn we zo'n negen maanden verder, en vindt Molly het soms nog steeds moeilijk te beseffen dat ze echt een kleine spruit heeft. Op Instagram deelde ze gisteren een foto van negen maanden geleden, toen Bambi nog in haar buik zat, en van nu.

"9months out VS 9months in… I can’t quite believe she lived inside my belly at one point", schrijft Molly-Mae in de caption. Op de eerste foto zien we een trotse mama met Bambi op haar arm. En in het tweede kiekje zien we Molly met een hele grote babybuik. "Time flys…🤍🥺", reageren haar volgers massaal in de comments. Zeg dat wel ja!

Bron: Instagram @mollymaehague | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • Molly-Mae Hague arrives at the Pride of Britain Awards held at the The Grosvenor House Hotel, London. Picture date: Monday October 24, 2022.