Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Maria Tailor en Tamara Elbaz over samenwerking in The Real Housewives

'We hebben elkaar een lange tijd niet gesproken en toen heel intensief weer wel'

Maria Tailor en Tamara Elbaz gaan way back. De twee hebben jarenlang heel intensief met elkaar samengewerkt, maar daar kwam op een gegeven moment een einde aan. Inmiddels zijn ze weer helemaal goed met elkaar én gaan ze opnieuw samenwerken in het nieuwe seizoen van The Real Housewives of Amsterdam. Hoe dat ging vertellen ze aan Grazia.

Oude herinneringen

"We hebben elkaar een lange tijd niet gesproken en toen heel intensief weer wel", begint Maria. "En dan komen er heel veel oude herinneringen op", vertelt ze over de hereniging met Tamara in het nieuwe seizoen van TRHOAMS. "Oude gewoontes, oude habits", vult mede-housewife Hella Huizinga aan. "Ik heb natuurlijk altijd heel veel met Maria samen ondernomen. We hebben samen een kledingmerk gehad, we hebben natuurlijk ook al eerder in een televisieprogramma gezeten", blikt Tamara terug op hun verleden. En binnenkort zijn ze dus weer samen te zien in een programma!

Als vanouds

"We hebben de grootste lol gehad samen, dat kan je ook echt terugzien", zegt Maria over hun samenwerking in The Real Housewives. "Eigenlijk waren we meteen weer ontzettend goed op elkaar ingespeeld, want we kennen elkaar al zó lang", vult Tamara aan. Enne, er is een hoop gelachen tijdens de opnames. "We werden wel een beetje melig af en toe, en dat vond ook niet iedereen even leuk", verklapt Maria. Drama incoming! "Dus dat was eigenlijk zoals vanouds", vat Tamara samen. Wij kunnen niet wachten om de twee weer samen te zien!

Tweede seizoen

We maken ons op voor het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam, dat vanaf volgende week ein-de-lijk te zien is bij Videoland. "Drama, drama, drama”, zei Cherry-Ann daarover eerder tegen Grazia. “Het is wel anders dan vorig jaar”, aldus Kimmylien. “De kaarten waren helemaal opnieuw geschud”, vertelt Maria over het nieuwe seizoen. “Zodra het begint denk je al: ‘Huh, oké?'”

Ook Susanna onthult juicy details over de serie: “Ik denk dat meeste mensen verwachten dat ik heel erg op de achtergrond blijf, maar ik moet je zeggen, in seizoen twee gebeurt er toch wat meer. Ik word best wel uitgedaagd door iemand, daar reageer ik op. Maar natuurlijk wel stijlvol en op de Susanna manier.” "Het is next level gewoon", aldus Kimmylien. We can't wait! 

The Real Housewives of Amsterdam is vanaf 26 oktober te zien bij Videoland. 

Beeld: Mark Engelen/Rob Jacobs