Tamara Elbaz over intrede in The Real Housewives: ‘Ben van nature geen ruziemaker’

Drama incoming!

Het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam gaat later deze maand van start en dat betekent ook dat we eindelijk kennis gaan maken met een nieuwe housewive, namelijk niemand minder dan Tamara Elbaz. In gesprek met Grazia licht ze alvast een tipje van de sluier op over haar intrede in de serie.

Nieuwe housewive

In een nieuwe reeks afleveringen keren Djamila Celina, Cherry-Ann PersonHella Huizinga, Maria TailorKimmylien Nguyenen Susanna Klibansky weer terug. Sheila Bergeik gaan we dit seizoen niet meer terugzien, maar er is wél een hele leuke nieuwe housewife die haar intrede maakt: niemand minder dan Tamara Elbaz! Over haar entree in de serie zei ze: “De meeste dames kende ik natuurlijk al en met sommige daarvan was ik ook al heel goed bevriend. Dus in principe had ik zoiets van: ik ben nu met mijn vriendinnen televisie aan het maken.”

Drama

Maar, Tamara moest ook best wennen omdat er best veel onenigheid was tussen de dames. “Wel vond ik het lastig dat we aardig wat struggles onderling hadden. Daar moest ik wel even aan wennen, want ik ben van nature niet echt een ruziemaker”, legt Tamara uit. “Maar ik denk dat we daar wel heel spraakmakende televisie van gaan maken dus dat is ook oké. Dat hoort natuurlijk wel een beetje bij het format.” Dat belooft nog wat!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Grazia Nederland (@grazia_nl)

De andere dames gaven op hun beurt ook al aan dat we een heleboel drama kunnen verwachten in het nieuwe seizoen. “Drama, drama, drama”, onthulde Cherry-Ann. “Het is wel anders dan vorig jaar”, vulde Kimmylien haar aan. “De kaarten waren helemaal opnieuw geschud”, zei Maria over het nieuwe seizoen. “Zodra het begint denk je al: ‘Huh, oké?’” Oh my…

Releasedatum

Gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten, want het nieuwe seizoen van The Real Housewives of Amsterdam gaat op 26 oktober van start. Aftellen maar!

Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws