Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Roosmarijn over negatieve reacties na Expeditie Robinson: ‘Was wel naar’

'Mensen vonden mij wel...soms intens'

Het was voor Roosmarijn Wind een droom om mee te doen aan Expeditie Robinson. De actrice ging fanatiek van start, maar helaas kwam er voor haar veel te snel een einde aan het avontuur. In gesprek met Grazia vertelt Roosmarijn of ze een all stars-editie zou zien zitten én hoe ze omgaat met de haatreacties die ze kreeg.

All stars

Mocht er ooit een all stars-seizoen komen van Expeditie Robinson, dan wil Roosmarijn daar zéker aan meedoen. "Jaaa mij bellen! Dan ga ik het ook heel anders spelen, lacht ze als we haar spreken tijdens de première van Net als in de film. "Als ik een spel speel dan gaat er bij mij een knop om en dan word ik een soort beest", blikt ze terug op haar deelname. "Ik zeg alles wat ik denk, wat ik voel...En het was ook de eerste keer reality voor mij."

Fanatiek

Dat er miljoenen mensen naar het programma kijken? Daar was Roosmarijn totaal niet mee bezig. "Dat er zoveel mensen naar me zaten te kijken en ik haatreacties kreeg, maar ook leuke reacties..." Hoewel ze er deze keer enorm fanatiek inging, zou ze zich de volgende keer een stuk rustiger houden. "Ik zou me misschien wat meer op de achtergrond houden, en niet alles zeggen wat ik denk en wat ik voel", stelt ze. "Dan val je dus ook wat minder op."

"En geen munten pakken!" voegt ze eraan toe. "Mij niet meer bellen voor munten, gewoon geen munt pakken", lacht ze. De actrice had namelijk als enige een Peluang-munt. Niemand wist wat deze gloednieuwe munt betekende, behalve dat het Maleisisch is voor 'kans'. Reden genoeg voor haar kampgenoten om Roosmarijn naar huis te stemmen. Na een duel (waar ze dus nog een kans kreeg), moest ze helaas toch echt vertrekken.

Haatreacties

Roosmarijn mocht nog naar afvallerseiland, maar ook daar wist ze het duel niet te winnen. Helaas zat het avontuur én haar grote droom er daarom toen echt op. De hoeveelheid haatreacties die Roosmarijn over zich heen kreeg had ze echter nooit verwacht. Enne, ze vertelt eerlijk dat het best veel met haar deed. "Ja, ik kan wel liegen, maar het was wel naar. Ik had het voor het eerst. Normaal speel je een rol en dan ja, geen haatreacties. Maar nu, mensen vonden mij wel...soms intens."

Beeld: Shotsbysud