Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze films en series verschijnen in november op Videoland

Van James Bond tot Soof: bingen maar!

Het is nu echt herfst! En hoewel we niet altijd blij worden van de donkere dagen en het slechte weer, heeft het ook iets positiefs: we kunnen urenlang op de bank liggen en onze favoriete films en series bingen. Enne, nu november op de stoep staat, kunnen we op Videoland weer een hoop nieuwe titels verwachten!

Herfst op Videoland

"Herfstbladeren + dekentje + nieuwe titels = de perfecte combi ✨🍁🍿", stelt Videoland op Instagram. Daarbij deelt de streamingsdienst meteen een overzicht van een aantal nieuwe titels die we in november kunnen verwachten. Van de bovenste regel worden wij meteen blij, namelijk 'Heel veel kerstfilms!'. Onlangs deelde Videoland al dat ze maar liefst 21 nieuwe kerstfilms aan het aanbod hadden toegevoegd. Heerlijk! Ook zien we er heerlijke films en fijne series tussen staan. We lichten een aantal van onze favorieten uit.

James Bond

Cancel maar vast je plannen voor november, want het is tijd voor een heuse James Bond marathon! Vanaf 1 november stream je alle James Bond films waarin Daniel Craig in de huid kruipt van de Britse geheim agent. Om precies te zijn, zijn dat de films Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall, Spectre en No Time to Die.

Soof 3

Ook het derde deel van de populaire Soof-films verschijnt in november op Videoland. In Soof 3 heeft Soof (Lies Visschedijk) eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt. Vanaf 2 november op Videoland.

De Jeugdkliniek

Ewout Genemans gaat voor de tweede keer 21 dagen intern in de Yes We Can Clinic – de bekendste jeugdkliniek van Nederland. Hij volgt een aantal jongeren (fellows) die behandeld worden voor psychische problemen, verslavingen en/of gedragsproblemen. De fellows hebben de eerste vijf weken geen contact met de buitenwereld. De Jeugdkliniek geeft een unieke inkijk in hun wereld, zonder telefoon of internet, met verhalen die dichterbij komen dan je denkt. Het tweede seizoen van De Jeugdkliniek is vanaf 7 november in zijn geheel te streamen bij Videoland.

André Hazes: The Next Chapter

Vorig jaar kreeg Nederland het eerlijke verhaal van André Hazes te zien in de zeer persoonlijke documentaire André Hazes: Crossroads. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. In het nieuwe driedelige vervolg zien we hoe André het leven oppakt nu hij zijn verslaving achter zich heeft gelaten. Afkicken van een verslaving is niet een einde maar juist het begin van een nieuwe manier van leven. Hoe pakt hij dit leven weer op? En hoe claimt hij zijn plek op het podium weer terug na bijna twee jaar afwezigheid? We zien de weg naar zijn eerste tv-interview bij Eva Jinek en zijn comeback optreden bij Holland Zingt Hazes, we volgen hem bij het maken van nieuwe muziek én krijgen een kijkje in zijn privéleven met Monique. De driedelige documentaire André Hazes: The Next Chapter is vanaf 18 november wekelijks te streamen bij Videoland.

Kortom: er is weer meer dan genoeg te bingen in november op Videoland!

Bron: Videoland | Beeld: Tom Cornelissen