Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Frank van der Lende wordt opnieuw vader

'Dat was misschien wel de laatste vakantie met z’n drieën'

Heugelijk babynieuws voor Frank van der Lende en zijn verloofde Hanna! Het stel wordt namelijk voor de tweede keer ouders. Op Instagram deelt de radio-dj vol trots dat Hanna in verwachting is van hun tweede kindje samen.

Van drie naar vier

Op het Instagramaccount van Frank van der Lende verschijnt vanochtend een foto van zijn gezinnetje, dat voor nu nog uit drie personen bestaat. “Dat was misschien wel de laatste vakantie met z’n drieën”, schrijft de Veronica-dj bij de foto. “Want die prachtige, stralende en knappe vrouw die je hier ziet lopen draagt ons tweede kindje. En daar zijn we als gezin ontzettend blij mee! Leve nieuw leven.”

Reacties en felicitaties

Onder de foto worden Frank en Hanna overspoeld met felicitaties en andere lieve reacties. Onder andere radio-collega’s Saskia Weerstand en Michiel Veenstra feliciteren het stel van harte met het mooie nieuws. "Heerlijk nieuws!!! Gefeliciteerd 😍", reageert Marieke Elsinga. En Domien Verschuuren laat hartjes achter. “Happy de peppy!!?? zo blij voor jullie en Koos als grote broer”, schrijft een volger. “Gefeliciteerd saampjes. Op naar plezier met zijn vier?”, laat een ander weten.

Verloofd

Frank en Hanna verloofden zich in 2019. De trouwdatum was in 2020 gepland, maar door corona kon dat niet doorgaan. Het lijkt er dus op dat het koppel gaat trouwen in het bijzijn van hun twee kinderen. Hun eerste kindje, Koos, verwelkomden Frank en Hanna in juni vorig jaar. Hem hebben we al eerder voorbij zien komen op Instagram.

Koos mag nu dus gaan uitkijken naar de komst van zijn broertje of zusje. Namens de redactie van Grazia van harte gefeliciteerd!

Bron: Instagram @frankjvanderlende, Tips en Weetjes | Beeld: NL Beeld