Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Michella Kox weer terug uit de jungle: 'Dit is niet het moment om te klagen'

De queen of the jungle kijkt realistisch terug op haar avontuur.

Een aantal weken geleden zijn elf meiden vertrokken naar de jungle van Suriname voor een gloednieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Hoewel Michella Kox had gezworen dat ze nooit meer zou meedoen, is de realityster dit jaar tóch weer van de partij. Inmiddels is de queen of the jungle weer terug op Nederlandse bodem. Ze deelt een schattige video op Instagram, waar ze realistisch terugkijkt op haar avontuur.

Echte Meisjes in de Jungle

Michella is één van de elf dames die in het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle te zien is. Echter is dit niet haar eerste keer in de jungle, de diva heeft namelijk al drie keer meegedaan aan het programma. "Ik wilde deze ervaring niet missen. In eerste instantie dacht ik: hell no! Maar mijn dochter zei: 'Mama, als je het niet doet en je ziet het op tv, dan krijg je spijt'", vertelde Michella eerder aan Grazia.

Na haar eerste deelname riep Michella dat ze nooit meer mee zou doen, maar niets is minder waar. Ook in het tweede seizoen van Echte Meisjes in de Jungle was de brunette weer te zien. "Klopt, maar ik ben impulsief. Destijds dacht ik dat echt, maar je vergeet gewoon hoe het was. Al wist ik niet meteen weer waarom ik het haatte toen ik er weer was. Ik hou niet van de jungle. Ik vind het niet leuk om niet naar de wc te kunnen – je moet daar gaan zitten kakken in een bosje – en om niet te kunnen douchen. Verschrikkelijk!"

Weer terug uit de jungle

Toch stond de realityster op de dag van vertrek op Schiphol en doet ze ook dit jaar weer mee. Inmiddels zijn de opnames voorbij en zijn de meiden weer terug in Nederland. Op Instagram deelt de brunette een schattig filmpje waar ze – naast haar enorme koffer – wordt verwelkomt door haar hondjes. Ze schrijft dat ze weer terug is uit de jungle en dat het 'een hel' was, maar toch blijft ze ook realistisch. "Ik kan nu wel zeggen dat de jungle een hel was, maar dit is niet het moment om te klagen over een jungle terwijl er zoveel ellende op de wereld is en ik dankbaar mag zijn dat ik nu thuis ben met mijn dierbaren. Maar ik ben er weer. ❤️"

One million

In een eerdere aflevering van Realitea was Michella te gast. Tijdens een gesprekje in het theehuis vroeg Farja Farvardin, aka Fawry not Sawry, aan haar voor welk bedrag ze weer mee zal doen met Echte Meisjes in de Jungle. Daar hoefde de brunette niet lang over na te denken. "One million euro", zei ze. "Hou toch op", grapte Farja. Toch vertelde Michella dat het wel ongeveer bij een halve ton komt. "Een halve ton?", vroeg de presentator. "Ja zoiets, daarbij. Maar ik ben niet gevraagd", zei ze. Fawry vertelde dat hij wel een foto van haar op JuiceChannel voorbij zag komen. "Ja, maar JuiceChannel heeft niet altijd gelijk", stelde ze. Maar niets is minder waar, want de diva is wél in het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle te zien. Wij kunnen niet wachten op de nieuwe afleveringen!

Bron: Instagram @michellakox | Beeld: NL Beeld