Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Pip Pellens over pasgeboren dochtertje Lily: 'Ze doet het heel goed'

De kersverse mama deelt een update over haar kleine spruit.

Premiere A Small Light

Begin deze maand deelde Pip Pellens het heugelijke nieuws dat ze moeder is geworden van een dochtertje. Pip en lover Pim Wessels zitten sindsdien op een roze wolk en zijn enorm aan het genieten. Vandaag deelt Pip op haar Instagram een update over haar dochtertje, Lily.

Zwangerschap

Eind mei maakte Pip bekend in verwachting te zijn van haar eerst kindje. Op Pinkstermaandag kondigde de actrice het heuglijke nieuws destijds in een lieve video op Instagram aan. “Over een paar maanden zijn we niet meet met z’n tweetjes”, liet ze in de caption weten.

En heel wat babybuik-kiekjes verder was het vorige maand eindelijk zover! De actrice is eind september bevallen van een meisje, genaamd Lily. Eerder deze maand deelde Pip ze een lief kiekje, waar we slechts de kleine voetjes van het meisje konden. Ze is op 26 september geboren, zo konden we uit de caption opmaken.

Update

Inmiddels zijn we al twee weken verder en hebben Pip en Pim de eerste weken van het ouderschap achter de rug. Hoe het ze bevalt? "Dankjewel voor al jullie lieve reacties", schrijft Pip vandaag op Instagram."'Lily doet het heel goed en we zijn lekker aan elkaar aan het wennen!" Ook zien we op de foto meteen het mooie geboortekaartje van Lily. Aahw!

Pip en Pim leerden elkaar kennen in 2012, toen ze samen in de musical Lover of Loser speelden. Sindsdien zijn ze niet meer van elkaar weg te denken. Het is trouwens niet de eerste keer dat het koppel ons weet te verrassen: twee jaar geleden trouwden ze nog in het geheim – waarna ze op Instagram plotseling casually meedeelden dat ze in het huwelijksbootje waren gestapt. Regelmatig zien we de meest lieve kiekjes van het stel voorbijkomen, en die liefde bekronen ze dus nu met een kindje.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld, Instagram

Showbizz
  • AMSTERDAM, 17-04-2023, Tuschinski Amsterdam National Geographic & Disney+ premiere van A Small Ligh in Tuschinski Amsterdam. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Pip Pellens