Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: de Samyang carbonara noodles zijn nu te koop bij Albert Heijn

Yassss!

Ben jij toevallig ook al eens terecht gekomen op foodtok? Dan ben je vast en zeker al wel eens de video's tegengekomen waarin TikTokkers de virale Samyang noodles uitproberen. En hoewel de noodles eerder altijd alleen maar verkrijgbaar waren in toko's, zijn ze nu ook ein-de-lijk te halen bij de Albert Heijn.

Variëren met ingrediënten

De Samyang noodles veroveren al maanden onze For You Page op TikTok. Zo tovert iedereen de noodles om tot een heerlijk gerecht met behulp van een paar extra ingrediënten. Je kunt de noodles natuurlijk gewoon maken met kokend water en er verder niks bij doen, maar het is veel lekkerder om er kaas, melk of bijvoorbeeld crème fraîche bij te doen. Ook kun je variëren met wat extra lente-ui, wat kimchi of rice cakes erbij of door er een eitje bij te bakken of koken. Kortom, je kunt eindeloos variëren.

Enorm populair op TikTok

Door de grote hype waren de Samyang noodles niet aan te slepen en tot op heden kon je ze ook niet in de supermarkt kopen. Albert Heijn heeft handig op de hype ingespeeld en verkoopt nu eindelijk de lekkere carbonara smaak van de noodles. Hiervoor verkocht de winkel alleen de hot chicken smaak of als je geluk had de hot chicken cheese.

@cassyeungmoney Replying to @Cassie ? okay i understand the hype!! #buldakcarbonara #spicybuldaknoodles ? original sound - Cassie

Je hoeft niet diep in de buidel te tasten om de noodles te bemachtigen, want voor slechts €1,59 per portie scoor je al een pakje. Naast de carbonara smaak schijnt de curry smaak van Samyang ook heel erg lekker te zijn. Deze is helaas nog niet verkrijgbaar bij de supermarkt. Laten we hopen dat hier snel verandering in komt zodat we elke smaak kunnen uitproberen!

Bron: Kookfans, Favorflav | Beeld: TikTok, Adobe Stock