Met dit simpele trucje maakt Kylie Jenner haar instant noodles een stuk lekkerder

Wij moeten dit ook proberen.

Lees ook

Kylie Jenner brak alweer een tijdje geleden het internet met haar eigen – en vooral opvallende – manier om haar instant noodles te bereiden. Is dit je volledig ontgaan en wil je dit ook eens proberen? Wij vertellen je hoe Kylie herself haar noodles een stuk lekkerder maakt.

Instant noodles

Hebben we het over instant noodles, dan hebben we het over de kant-en-klare pakjes met keiharde noodles die je in de supermarkt vindt. Normaal gesproken leg je de noodles simpelweg in een kommetje, voeg je hier gekookt water aan toe en roer je de kruidenzakjes erdoor. Kylie pakt dit echter net een beetje anders aan.

Op Instagram Stories deelde ze een tijd geleden een foto van een kom noodles met de tekst: “Ik heb boter, knoflookpoeder en een ei toegevoegd aan mijn noodles. Wat voegen jullie toe?”

Noodles met ei

Boter of knoflookpoeder door de noodles, daar kunnen we ons nog wel in vinden. Maar ei? Daar moeten we even aan wennen. En dit dacht het YouTube-kanaal Easy Peasy Pan ook. Zij maakten het recept van Kylie na en delen in een handige YouTube-video hoe je dit bijzondere gerecht bereidt.

En zoals je dus al had verwacht: de benodigdheden voor dit gerecht zijn enkel en alleen een pakje instant noodles, een ei, een snuf knoflookpoeder en een flinke schep boter.

Zo maak je het:

  1. Breng in een pannetje een ruime hoeveelheid water aan de kook. Voeg vervolgens de noodles toe. Laat de noodles een paar minuten koken en verwijder vervolgens de helft van het water.
  2. Klop het ei in een kommetje en voeg dit vervolgens aan de noodles in het water toe. Roer goed door.
  3. Voeg het kruidenzakje uit het pakje met instant noodles toe en roer goed door. Voeg vervolgens ook de knoflookpoeder toe.
  4. Als allerlaatste stap voeg je een klontje boter toe. Roer het geheel goed door, je merkt dat het ei gaat stollen. Serveer vervolgens in een kommetje en enjoy!

Bron: Cheat Sheet | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook