Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De grote herfsthoroscoop: dit hebben de sterren voor jou in petto

De sterren voorspellen!

De herfst is officieel aangebroken! Benieuwd wat je de komende maanden kunt verwachten? In Grazia's grote herfsthoroscoop bespreken we per sterrenbeeld wat je te wachten staat. Enne, dat is niet alles! We delen namelijk ook wanneer je geluksdag is.

Waterman: 21 januari - 19 februari

Wil je komende tijd iets bereiken, dan zal je daar je best voor moeten doen. Er lopen nog steeds zeer veel planeten retrograde, waardoor alles net even iets meer moeite kost. Lukt het je, dan mag je wel rekenen op een resultaat dat aanhoudend en stabiel is, dus zeker de moeite waard. Richt je daarbij op je doelen en geef je grenzen aan wanneer anderen aan je gaan trekken of afleiden. Dat is nu de weg naar succes.

Geluksdag: 15 oktober

Vissen: 20 februari - 20 maart

Planeten Saturnus en Neptunus zijn nog steeds je bondgenoten en zorgen er de komende tijd voor dat je helder krijgt wat je nu werkelijk wilt in het leven. Niet alleen in je relatie of vriendschappen, ook wat betreft je carrière. De kans is groot dat je de mogelijkheid krijgt om je wensen te realiseren. Het is dan wel zaak dat je subtiele signalen oppikt en alert bent op mogelijkheden. Dat gaat je als sensitief type zeker lukken.

Geluksdag: 11 oktober

Ram: 21 maart - 20 april

Nog steeds kan je relatie aandacht vragen. Zeker wanneer bepaalde issues nog steeds niet zijn opgelost of uitgesproken. Probeer er nu echt de tijd voor te nemen, de tijd is er rijp voor om het voor eens en voor altijd uit de weg te ruimen. Verder is de kans groot dat je meer interesse krijgt in spiritualiteit of dat je merkt dat je sensitiever wordt. Sta hier bewust bij stil en ga er iets mee doen. Het helpt je op positieve wijze verder.

Geluksdag: 22 oktober

Stier: 21 april - 20 mei

Er komt wat meer rust in je leven de komende weken en dat vind je heerlijk. Eindelijk meer tijd voor jezelf, je geliefde of vrienden. Gun jezelf die tijd ook, laat je niet steeds weer overhalen om meer te werken of steeds voor een ander klaar te staan. Me-time mag nu echt de boventoon gaan voeren. Breng daarbij eens tijd alleen door. Ga bijvoorbeeld alleen de natuur in of maak tijd om te mediteren of aan yoga te doen.

Geluksdag: 2 november

Tweelingen: 21 mei - 21 juni

De planeten vragen je komende tijd niet te snel te gaan of te impulsief te zijn. Zorg eerst dat je voor jezelf helder hebt wat je nu werkelijk wilt en wat je doelen zijn. Dan is er nog tijd genoeg om realistische plannen te maken en de eerste stappen te zetten. Doordat er nog veel planeten retrograde lopen, is het belangrijk dat je bezint voor je begint. Maak daarnaast ook tijd vrij voor activiteiten die vooral je geest helpen ontspannen.

Geluksdag: 12 november

Kreeft: 22 juni - 22 juli

Ben je single, dan is de kans groot dat dit niet lang meer zo blijft. Er kan zelfs iemand uit je verleden in je leven verschijnen, zoals een ex of jeugdliefde. Het is in ieder geval een verrassende ontmoeting. Heb je een relatie, dan is het zaak aandacht aan elkaar te schenken. Onbedoeld zijn jullie misschien een beetje uit elkaar gegroeid en dat is jammer. Boek spontaan een weekendje weg of kruip regelmatig romantisch bij elkaar op de bank.

Geluksdag: 31 oktober

Leeuw: 23 juli - 23 augustus

Je financiën hebben echt even extra aandacht nodig en je royale en soms luxe levensstijl zal even on hold gezet moeten worden. Niet leuk, wel essentieel. De kans is namelijk groot dat er nog onvoorziene kosten aan gaan komen en daar kun je beter op voorbereid zijn. Op je werk is het goed om voet bij stuk en je aan je eigen plan te houden. Dat is de enige manier om je gewenste resultaten te behalen.

Geluksdag: 5 november

Maagd: 24 augustus - 22 september

Planeet Venus gaat een tijdje door jouw teken lopen, waardoor je relatie en je financiën in het licht komen te staan. Reken op deze twee vlakken op positieve en mooie ontwikkelingen, zeker wanneer je er zelf aandacht aan besteed. Voor jou als single kan dit een spannende ontmoeting betekenen, die je hart in vuur en vlam zet. Vooral de aantrekkingskracht kan ontzettend sterk zijn.

Geluksdag: 30 oktober

Weegschaal: 23 september - 22 oktober

Ook al verdwijnt planeet Mars op 13 oktober uit je teken, daarna is het nog steeds essentieel dat je je doelen blijft najagen. Het zal je misschien iets meer moeite en energie kosten, maar je kunt nog steeds toffe resultaten behalen. Verder mag je een stuk assertiever en niet zo onzeker zijn over jezelf. Dat is totaal niet nodig. Je successen laten zien dat je alles in huis hebt om zelfverzekerd over te zijn.

Geluksdag: 18 oktober

Schorpioen: 23 oktober - 22 november

Vanaf 13 oktober komt actieve planeet Mars in jouw teken te staan en dat maakt je nog daadkrachtiger dan je al bent. Je bent intens en vastberaden en dat kan sommige mensen afschrikken. Zeker wanneer je als single gaat daten of wanneer je onder collega’s bent. Toch brengt het je wel veel. Zelfs de meest uitdagende projecten of situaties weet jij tot een goed einde te brengen en daar mag je zeker trots op zijn!

Geluksdag: 5 november

Boogschutter: 23 november - 21 december

Je doet je komende tijd vrolijker of beter voor dan je je werkelijk voelt en dat is niet goed. Daar heb je alleen jezelf mee. Je hoeft niet altijd goed weer te spelen om gewaardeerd te worden, integendeel. Je partner en beste vrienden zien liever de echte jij, dus durf je in ieder geval bij hen kwetsbaar op te stellen. Het lijkt er wel op dat er binnenkort iets te vieren valt. Geniet daar vol overgave van, je hebt het verdiend.

Geluksdag: 13 november

Steenbok: 22 december - 20 januari

Nu planeet Pluto weer vooruitloopt in je teken, heb je het gevoel dat alles ineens een stuk minder moeizaam verloopt en dat is ook zo! Eindelijk heb je op alle fronten de wind in de rug en ga je de vruchten plukken van alle zaadjes die je afgelopen maanden hebt geplant. Het is dus belangrijk dat je de tijd neemt om te genieten en te relaxen. Je hebt lang genoeg hard gewerkt, nu mag je de teugels even lekker laten vieren.

Geluksdag: 7 november

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Emily in Paris (Netflix)