Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: de trailer van het nieuwe seizoen van The Real Housewives of Amsterdam

Dramaaaaa...

Drama incoming! Het nieuwe seizoen van The Real Housewives of Amsterdam staat voor de deur en we can't wait! Vandaag is de trailer eindelijk gelanceerd en oh my... de trailer alleen al bevat een flinke dosis glamour en drama!

The drama continues

We wachten met smart op het nieuwe seizoen van The Real Housewives op Amsterdam, dat later deze maand eindelijk op Videoland verschijnt. Grazia sprak onlangs al met de housewives en zij lichtten alvast een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen. "Drama, drama, drama", onthulde Cherry-Ann. "Het is wel anders dan vorig jaar", vulde Kimmylien haar aan. "De kaarten waren helemaal opnieuw geschud", zei Maria over het nieuwe seizoen. “Zodra het begint denk je al: ‘Huh, oké?'”

Nieuwe housewife

In een nieuwe reeks afleveringen keren Djamila Celina, Cherry-Ann PersonHella Huizinga, Maria Tailor, Kimmylien Nguyenen Susanna Klibansky weer terug. Sheila Bergeik gaan we dit seizoen niet meer terugzien, maar er is wél een hele leuke nieuwe housewife die haar intrede maakt: niemand minder dan Tamara Elbaz! Over haar entree in de serie zei ze: "Ik vond het toch wat lastig, omdat we toch aardig wat struggles hadden onderling", legt ze uit. Oeeii...

Trailer

“We volgen de zeven succesvolle dames uit de Amsterdamse high society op de voet en dat belooft nog meer humor, drama en verrassende wendingen”, verklapte Videoland eerder al over het tweede seizoen. “We beginnen de eerste aflevering goed, want de kou tussen Maria en Cherry-Ann is nog niet uit de lucht na de geruchtmakende reünie van vorig seizoen. En ook de nieuwe housewife Tamara zorgt direct voor opschudding.” Aan de trailer te zien kunnen we inderdaad een hoop opschudding verwachten.

Gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten, want het nieuwe seizoen van The Real Housewives of Amsterdam gaat op 26 oktober van start. Aftellen maar!

Beeld: Mark Engelen/Rob Jacobs