Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: er komt een Huis Anubis-reünie

'In december gaat het gebeuren', aldus Iris Hesseling.

'Eén mysterie, duizend vragen, dit is Het Huis Anubis!', zit het liedje meteen weer in je hoofd? Same! Enne: goed nieuws, want Het Huis Anubis keert terug. Wait, what?! Nienke, Amber, Fabian, Jeroen, Mick, Patricia én Joyce keren na veertien jaar terug op het podium tijdens de Studio 100 SingAlong in het sportpaleis in Antwerpen. OMG!

Studio 100 SingAlong

"Een avond meezingen met de allergrootste Studio 100 hits! Dat is de studio 100 SingAlong!", zo kondigt de Instagram-pagina van Studio 100 het grootse en geweldige evenement aan. Enne, daar hoort Het Huis Anubis natúúrlijk ook bij.

"Special guest nummer één: Het Huis Anubis! Na veertien jaar worden Nienke, Amber, Fabian, Jeroen, Mick, Patricia en Joyce herenigd tijdens de Studio 100 SingAlong!", zo deelt de Insta-pagina afgelopen dinsdag. Enne, goed nieuws: want door het grote succes van het evenement komt er ook nog eens een extra show. Yay!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Studio 100 (@studio100)

Het gaat gebeuren

Het duurde dan ook niet lang voordat sommige castleden van Het Huis Anubis wat van zich lieten horen. Zo deelde Iris Hesseling (Amber, red.) het geweldige nieuws op haar Instagram.

"Na al die jaren komen we weer samen en dit keer ook met jullie!! In december gaat het gebeuren. We gaan dan samen nog eens de tijd van toen beleven en alle Anubis hits nog een keer keihard met elkaar zingen. Wij zouden het geweldig vinden om daar met jullie samen nog eens 1 groot feest te bouwen tijdens de studio 100 sing along 16+ in het Sportpaleis in Antwerpen! Een avond vol feest en nostalgie."

Dolenthousiaste fans

Fans van het populaire programma zijn dan ook dolenthousiast met deze reünie. Zo reageert iemand: "De snelste €42 gespendeerd ooit. TOT DAN." Iemand anders schrijft: Net tickets gekocht mijn kinderhart huilt 😭😭😭" Anderen reageren met: "Geweldig! 😍", "Dit is een droom voor mij die uitkomt ❤️" en "IK BEN DAAR!!!"

Bron: Instagram @studio100, @irishesseling | Beeld: Het Huis Anubis