Zó ziet Amber uit Het Huis Anubis er nu uit

Ken jij haar nog?

Je hoeft maar één zin uit de titelsong van je – vroeger – favo serie Het Huis Anubis te horen en je bent de rest van de dag de sigaar. “Eén mysterie, duizend vragen, dit is het huis Anubis”, is één van de warme herinneringen aan dit nostalgische programma. Benieuwd hoe het nu met hoofdrolspeler Amber gaat? Wij zochten het voor je uit.

Het Huis Anubis

Ken jij Nienke, Fabian, Amber en Patricia ook nog zo goed? Het Huis Anubis werd uitgezonden van 2006 tot 2009, via Nickelodeon. De serie ging over acht jongeren die wonen in een internaat, onder leiding van conciërge Victor. Wanneer Nienke een nacht moet doorbrengen op zolder, komt ze erachter dat het huis een geschiedenis kent. Samen met de rest van de bewoners probeert ze het geheim te ontrafelen.

Het begon met een serie – die uiteindelijk twee delen kreeg. Daarnaast verschenen er ook nog een drietal films over Het Huis Anubis. En voor de grote fans was er ook nog een computerspel gebaseerd op de televisieserie. Enne, daar waren we vroeger flink wat uren zoet mee.

Carrière

Amber werd gespeeld door Iris Hesseling. De blondine was destijds – zestien jaar geleden toen het programma begon – pas negentien jaar oud. Inmiddels heeft Iris er al heel wat ervaring opzitten, want ze presenteerde onder andere programma’s voor Nickelodeon. Iris is nu 35. Benieuwd naar hoe ze er nu uit ziet? Kijk mee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Iris Hesseling 🍃 (@irishesseling)

Ook is Iris trotse mama van twee dochtertjes, Mowi May en Ava Helena. De actrice deelt dan ook regelmatig schattige kiekjes van haar dochtertjes op Instagram. Hoe lief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Iris Hesseling 🍃 (@irishesseling)

Tegenwoordig werkt Iris op een theaterwerkplaats waar ze mensen met autisme theaterles geeft. “Ontzettend mooi om te doen”, schreef ze daar vorig jaar over op haar Instagram Stories.

Bron: Showmag | Beeld: Het Huis Anubis, Instagram

Laatste nieuws