Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Holly Mae Brood over jeugd: 'Ik was nooit het populairste meisje van de klas'

'Volgens mij ben ik vrij lang echt een meisje gebleven'

We kennen Holly Mae Brood natuurlijk allemaal als een duizendpoot die van alle markten thuis is. Zo acteert ze, kan ze zingen én dansen en gaat presenteren haar ook goed af. Haar carrière kwam echter niet onverwachts, aangezien de beauty al heel erg jong wist dat ze wilde belanden waar ze nu staat. Toch was het nooit haar ambitie om bekend te worden, zo vertelt ze in de nieuwe Beau Monde.

Zingen en dansen

Holly vertelt in de nieuwe Beau Monde dat ze altijd een groot fan was van Britney Spears – wie niet?! "En daarna ontdekte ik de Pussycat Dolls. Geweldig! Zingen én fantastisch dansen, dát wilde ik ook", vertelt ze enthousiast. "Dus ik ging naar een dansacademie en daardoor zag mijn middelbare schoolperiode er iets anders uit dan normaal. Vakken als gym en tekenen had ik bijvoorbeeld niet, dan werd er gedanst." Sounds fun!

Nooit het populairste meisje van de klas

En hoewel Holly altijd al wist wat ze later zou gaan worden én daar ook hard voor aan de bak was op jonge leeftijd, was ze nooit het populairste meisje van de klas. "Ik bleef lang klein en ben pas laat gaan groeien. Volgens mij ben ik vrij lang echt een meisje gebleven", vertelt ze. "Mijn focus lag altijd op het dansen, maar ik was wel benieuwd naar wat er nog meer was. Daarna ben ik vol voor het acteren gegaan en presenteren is daar later ook bij gekomen."

Dat het er met de paplepel is ingegoten is natuurlijk ook niet heel gek, aangezien haar ouders Herman Brood en Xandra Jansen zijn. "Ik heb altijd wel geweten dat papa en mama in een soort spotlight stonden. Maar dat was gewoon zo en dat was prima. Ik denk dat het scheelt dat mijn moeder daar altijd ontzettend relaxed mee omging, en daarin totaal niet schreeuwerig was."

Nuchterheid

Gelukkig heeft Holly die nuchterheid van haar moeder overgenomen. "Bekend worden – zoals mensen dat nu soms omschrijven als doel – is nooit mijn ambitie geweest. Daar gaat het wat mij betreft niet om. Ik besef heel goed dat ik geluk heb door al op jonge leeftijd te weten wat ik wilde worden en wat mijn passie was, en dat ik daar mijn werk van kon maken."

Bron: Beau Monde | Beeld: NL Beeld