Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vandaag is de geluksdag van het sterrenbeeld Waterman

Het staat in de sterren geschreven!

Is jouw sterrenbeeld Waterman? Lucky you! Vandaag, dinsdag 3 oktober, is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Waterman? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Waterman: 21 januari - 19 februari

Het is een uitstekende periode om aan je relatie te werken en de kans is groot dat dit ook echt nodig is. Je bent de laatste tijd meer op jezelf gefixeerd geweest en daar mag nu verandering in komen. Je relatie heeft echt brandstof, liefde en aandacht nodig. Op je werk kan het hectisch en druk zijn, vooral in september. Laat je daar niet door overweldigen, blijf je richten op je taken en doe waar jij goed in bent.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Bridgerton (Netflix)